Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Alberto Barroso jugarà la Super Final de la Lliga Mundial

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Alberto Barroso jugarà la Super Final de la Lliga Mundial

 

 

El waterpolista Alberto Barroso ha estat convocat amb la selecció espanyola absoluta per participar en la Super Final de la Lliga Mundial que es desenvoluparà entre el 22 i el 27 de juliol a Estrasburg (França). La llista elaborada per David Martín està integrada per catorze jugadors.

 

Convocatòria Waterpolo Masculí Absolut
Super Final Lliga Mundial. Estrasburg (França)
22-27 de juliol

 

 

Unai Aguirre2002CN Atlètic-Barceloneta
Alberto Barroso1994CN Terrassa
Unai Biel2002CN Atlètic-Barceloneta
Alejandro Bustos1997CN Atlètic-Barceloneta
Sergi Cabanas1996CN Sabadell
Miguel de Toro1993CN Atlètic-Barceloneta
Martin Famera1988CN Atlètic-Barceloneta
Edu Lorrio1993CN Sabadell
Nikolas Paul1999CN Sant Andreu
Agustí Pericas1997Spandau Berlín
Albert Ponferrada2002CN Atlètic-Barceloneta
Bernat Sanahuja2000CN Sabadell
Roger Tahull1997CN Barcelona
Francisco Valera1999CN Sabadell

 

 

Austràlia, Sèrbia i Montenegro, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup A. Debutarà divendres 22 a les 16.00h contra Austràlia. L’endemà dissabte jugarà contra Sèrbia a la mateixa hora i el diumenge 24 tancarà la primera fase contra Montenegro (18.00h). El grup B està integrat pels Estats Units, Canadà, Itàlia i França. Els quarts de final estan programats per al dilluns 25, mentre que les semifinals se celebraran el dimarts 26. El dimecres 27 clourà al competició amb la disputa de les finals.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.