Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Alberto Barroso jugarà la Super Final de la Lliga Mundial

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Alberto Barroso jugarà la Super Final de la Lliga Mundial

 

 

El waterpolista Alberto Barroso ha estat convocat amb la selecció espanyola absoluta per participar en la Super Final de la Lliga Mundial que es desenvoluparà entre el 22 i el 27 de juliol a Estrasburg (França). La llista elaborada per David Martín està integrada per catorze jugadors.

 

Convocatòria Waterpolo Masculí Absolut
Super Final Lliga Mundial. Estrasburg (França)
22-27 de juliol

 

 

Unai Aguirre 2002 CN Atlètic-Barceloneta
Alberto Barroso 1994 CN Terrassa
Unai Biel 2002 CN Atlètic-Barceloneta
Alejandro Bustos 1997 CN Atlètic-Barceloneta
Sergi Cabanas 1996 CN Sabadell
Miguel de Toro 1993 CN Atlètic-Barceloneta
Martin Famera 1988 CN Atlètic-Barceloneta
Edu Lorrio 1993 CN Sabadell
Nikolas Paul 1999 CN Sant Andreu
Agustí Pericas 1997 Spandau Berlín
Albert Ponferrada 2002 CN Atlètic-Barceloneta
Bernat Sanahuja 2000 CN Sabadell
Roger Tahull 1997 CN Barcelona
Francisco Valera 1999 CN Sabadell

 

 

Austràlia, Sèrbia i Montenegro, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup A. Debutarà divendres 22 a les 16.00h contra Austràlia. L’endemà dissabte jugarà contra Sèrbia a la mateixa hora i el diumenge 24 tancarà la primera fase contra Montenegro (18.00h). El grup B està integrat pels Estats Units, Canadà, Itàlia i França. Els quarts de final estan programats per al dilluns 25, mentre que les semifinals se celebraran el dimarts 26. El dimecres 27 clourà al competició amb la disputa de les finals.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).