Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Vaghi i Cuesta guanyen el Màsters de Frontennis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Vaghi i José Juan Cuesta guanyen el Màsters de Frontennis Olímpic 2018

 

 

El jugador del CN Terrassa Albert Vaghi, juntament amb José Juan Cuesta, del CF Abrera, van vèncer el Màsters de Frontennis Olímpic 2018 que va celebrar-se ahir diumenge a les instal·lacions del Pla del Bon Aire. La competició va aplegar els dotze primers classificats dels Opens que van tenir lloc l’any 2018.

Vaghi i Cuesta van superar en la gran final Vicenç Sellarès, també del CN Terrassa, i Joan Barniol, del CF Berga. La tercera posició va correspondre a la parella del club formada per Albert Domínguez i Adrià Cano. Així mateix, cal destacar que Xavi Dalmases va rebre el premi al millor jugador del circuit després d’assolir la primera posició en el rànquing d’opens.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.