Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Albert Puig guanya la final B…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Puig guanya la final B dels 100 m esquena en el Meeting Internacional de Mònaco de natació

 

El nedador del Club Natació Terrassa Albert Puig va vèncer la final B dels 100 m esquena del Meeting Internacional de Mònaco, tercera i última prova del prestigiós circuit Mare Nostrum, que va celebrar-se el cap de setmana. El circuit va arrencar el 9 i 10 de juny amb la disputa del Meeting Internacional de Canet i va continuar el 13 i 14 de juny amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

Puig va imposar-se amb un registre de 58.71, tot superant el sud-africà Chase Rayment, segon amb 59.57, i l’italià Alessandro Rebaudo, tercer amb un crono de 59.70. El nedador egarenc va millorar notablement el rendiment ofert en les sèries matinals, en els quals va obtenir el desè millor temps amb 59.27.

Puig va classificar-se també per a la final B dels 100 m papallona, prova en què va acabar 14è amb un temps de 56.02. El terrassenc havia establert l’onzè millor registre en les sèries matinals amb 55.91. Així mateix, va ocupar el 20è lloc en els 100 m braça amb una marca d’1.06.39 i va assolir la 25a plaça en els 100 m lliures amb un registre de 52.89.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.