Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Albert Puig guanya la final B…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Puig guanya la final B dels 100 m esquena en el Meeting Internacional de Mònaco de natació

 

El nedador del Club Natació Terrassa Albert Puig va vèncer la final B dels 100 m esquena del Meeting Internacional de Mònaco, tercera i última prova del prestigiós circuit Mare Nostrum, que va celebrar-se el cap de setmana. El circuit va arrencar el 9 i 10 de juny amb la disputa del Meeting Internacional de Canet i va continuar el 13 i 14 de juny amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

Puig va imposar-se amb un registre de 58.71, tot superant el sud-africà Chase Rayment, segon amb 59.57, i l’italià Alessandro Rebaudo, tercer amb un crono de 59.70. El nedador egarenc va millorar notablement el rendiment ofert en les sèries matinals, en els quals va obtenir el desè millor temps amb 59.27.

Puig va classificar-se també per a la final B dels 100 m papallona, prova en què va acabar 14è amb un temps de 56.02. El terrassenc havia establert l’onzè millor registre en les sèries matinals amb 55.91. Així mateix, va ocupar el 20è lloc en els 100 m braça amb una marca d’1.06.39 i va assolir la 25a plaça en els 100 m lliures amb un registre de 52.89.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).