Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Albert Domínguez i Xavi…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Domínguez i Xavi Dalmases, vuitens en el III Open Estatal de Frontennis en modalitat olímpica

Títol per a Alfonso Pérez (Cogeces) i Víctor Molina (València)

 

Les instal·lacions del Pla del Bon Aire del CN Terrassa van acollir el cap de setmana passat el III Open Estatal de Frontennis en modalitat olímpica, competició que va aplegar un total de 47 parelles, entre les quals algunes de les millors del panorama espanyol. En categoria absoluta, el torneig va presentar una inscripció rècord amb un total de 50 jugadors d’alt nivell.

Quant a la representació local, cal destacar el vuitè lloc en categoria absoluta de la parella integrada per Albert Domínguez i Xavi Dalmases, que va caure en quarts de final contra la parella que va adjudicar-se el títol, Alfonso Pérez (Cogeces) i Víctor Molina (València). Pérez i Molina van vèncer còmodament en la final a Àlex Navarro i Joan Barniol per 15 a 10 i 15 a 6. Així mateix, tres parelles del club, formades per Pol Dalmases i Ferran Cantariño, Paco Nieto i Xavi Amatller i Vicenç Sellarès i Albert Vaghi van quedar eliminades en vuitens de final.

En categoria juvenil, cal esmentar que el terrassenc Albert Domínguez va quedar campió de la fase de consolació fent parella amb Enric Rivero (València).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.