Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Albert Domínguez i Víctor Modenes, semifinalistes al Campionat d’Espanya Absolut de Frontennis per Federacions

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Domínguez i Víctor Modenes, semifinalistes al Campionat d’Espanya Absolut de Frontennis per Federacions

 

 

 

Els jugadors Albert Domínguez i Víctor Modenes van arribar a les semifinals en la modalitat olímpica del Campionat d’Espanya Absolut de Frontennis per Federacions que va tenir lloc a Palència entre dijous i diumenge passat. Ambdós van competir com a integrants de la selecció catalana.

Domínguez i Modenes van debutar amb un triomf contra Pastor i Pereira, de Castella-la Manxa, per 2 sets a 0 (15-8 i 15-5). En el segon partit, van caure contra una altra parella de Castella-la Manxa, formada per Madrid i Pastor, per 2 sets a 0 (15-12 i 15-14). En el matx de semifinals, els jugadors locals van perdre davant la parella de les Canàries formada per Pinto i Vidal per 15-6 i 15-7.

 

Tres representants més

 

El club va comptar amb tres representants més en la màxima competició estatal. En la modalitat de paleta goma, Biel Vaghi va perdre els tres partits que va afrontar i no va poder accedir a la fase final. Va caure contra García, de Castella-la Manxa per 15-8 i 15-7; contra Castro, de la Comunitat Valenciana, per 15-5 i 15-6; i contra Matilla, de Castella i Lleó, per 15-11 i 15-10.

Finalment, Cristian Viñaras i Xavi Dalmases van competir en la modalitat preolímpica i van perdre els dos partits que van disputar. No van poder superar la parella de Castella-la Manxa formada per Ayuso i Fernández en un matx emocionant que es va decidir en tres sets (11-7, 7-14 i 6-7) i van caure contra Carmona i Ramos, de la Comunitat Valenciana, per 2 sets a 0.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).