Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Albert Domínguez i Víctor Modenes, semifinalistes al Campionat d’Espanya Absolut de Frontennis per Federacions

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Domínguez i Víctor Modenes, semifinalistes al Campionat d’Espanya Absolut de Frontennis per Federacions

 

 

 

Els jugadors Albert Domínguez i Víctor Modenes van arribar a les semifinals en la modalitat olímpica del Campionat d’Espanya Absolut de Frontennis per Federacions que va tenir lloc a Palència entre dijous i diumenge passat. Ambdós van competir com a integrants de la selecció catalana.

Domínguez i Modenes van debutar amb un triomf contra Pastor i Pereira, de Castella-la Manxa, per 2 sets a 0 (15-8 i 15-5). En el segon partit, van caure contra una altra parella de Castella-la Manxa, formada per Madrid i Pastor, per 2 sets a 0 (15-12 i 15-14). En el matx de semifinals, els jugadors locals van perdre davant la parella de les Canàries formada per Pinto i Vidal per 15-6 i 15-7.

 

Tres representants més

 

El club va comptar amb tres representants més en la màxima competició estatal. En la modalitat de paleta goma, Biel Vaghi va perdre els tres partits que va afrontar i no va poder accedir a la fase final. Va caure contra García, de Castella-la Manxa per 15-8 i 15-7; contra Castro, de la Comunitat Valenciana, per 15-5 i 15-6; i contra Matilla, de Castella i Lleó, per 15-11 i 15-10.

Finalment, Cristian Viñaras i Xavi Dalmases van competir en la modalitat preolímpica i van perdre els dos partits que van disputar. No van poder superar la parella de Castella-la Manxa formada per Ayuso i Fernández en un matx emocionant que es va decidir en tres sets (11-7, 7-14 i 6-7) i van caure contra Carmona i Ramos, de la Comunitat Valenciana, per 2 sets a 0.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.