Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Albert Domínguez i Cristian Viñarás s’adjudiquen el títol al Campionat de Catalunya de Frontennis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Domínguez i Cristian Viñarás s’adjudiquen el títol al Campionat de Catalunya de Frontennis

 

La parella formada per Albert Domínguez i Cristian Viñarás va adjudicar-se el títol en el Campionat de Catalunya de Frontennis en modalitat preolímpica Divisió d’Honor després de batre en la gran final la parella del CF Igualada integrada per Marc Esteve i Adrià Cano. La competició va celebrar-se als frontons de Bac de Roda de Barcelona.

Domínguez i Viñarás van vèncer en dos sets, 15-12 i 15-10, en una final molt disputada i emocionant farcida de punts de gran nivell. Cal destacar que l’altra parella del club de Divisió d’Honor, formada per Xavi Dalmases i Biel Vaghi, va classificar-se en tercera posició en superar la parella del Reus Monterols integrada per Javier Vázquez i Mario Cañada per 2 sets a 0 (15-3 i 15-13).

 

Presència en totes les finals

 

Durant la jornada, van desenvolupar-se dues finals més, totes elles amb presència del CN Terrassa. En Primera Categoria, Víctor Modenes i Albert Vaghi van caure contra Jordi Jover i José Juan Cuesta, del Club Frontennis Abrera, per 2 sets a 0 (15-13 i 15-13). Així mateix, en Segona Categoria, Víctor González i Nil Serradell van perdre contra Adrià Claramunt i Pau Vergada, del Club Frontennis Igualada, per 2 sets a 0 (15-14 i 15-11).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.