Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Albert Domínguez i Cristian Viñarás s’adjudiquen el títol al Campionat de Catalunya de Frontennis

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Domínguez i Cristian Viñarás s’adjudiquen el títol al Campionat de Catalunya de Frontennis

 

La parella formada per Albert Domínguez i Cristian Viñarás va adjudicar-se el títol en el Campionat de Catalunya de Frontennis en modalitat preolímpica Divisió d’Honor després de batre en la gran final la parella del CF Igualada integrada per Marc Esteve i Adrià Cano. La competició va celebrar-se als frontons de Bac de Roda de Barcelona.

Domínguez i Viñarás van vèncer en dos sets, 15-12 i 15-10, en una final molt disputada i emocionant farcida de punts de gran nivell. Cal destacar que l’altra parella del club de Divisió d’Honor, formada per Xavi Dalmases i Biel Vaghi, va classificar-se en tercera posició en superar la parella del Reus Monterols integrada per Javier Vázquez i Mario Cañada per 2 sets a 0 (15-3 i 15-13).

 

Presència en totes les finals

 

Durant la jornada, van desenvolupar-se dues finals més, totes elles amb presència del CN Terrassa. En Primera Categoria, Víctor Modenes i Albert Vaghi van caure contra Jordi Jover i José Juan Cuesta, del Club Frontennis Abrera, per 2 sets a 0 (15-13 i 15-13). Així mateix, en Segona Categoria, Víctor González i Nil Serradell van perdre contra Adrià Claramunt i Pau Vergada, del Club Frontennis Igualada, per 2 sets a 0 (15-14 i 15-11).

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).