Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Frontenis

Albert Domínguez i Cristian Viñarás, a la final del Campionat de Catalunya de Frontennis

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Domínguez i Cristian Viñarás, a la final del Campionat de Catalunya de Frontennis

 

 

La parella del Club Natació Terrassa formada per Albert Domínguez i Cristian Viñarás va classificar-se per a la final del Campionat de Catalunya de Frontennis en modalitat preolímpica Divisió d’Honor després de batre en semifinals una altra parella del club, integrada per Xavier Dalmases i Biel Vaghi.

Domínguez i Viñarás van vèncer en un xoc molt igualat que es va resoldre en tres sets, 7-15, 15-11 i 10-5.

 

Finalistes en Primera Divisió

 

El club comptarà amb presència també en la final de Primera Divisió. Víctor Modenes i Albert Vaghi jugaran pel títol després d’eliminar en quarts de final Óscar Torres i Xavi Sellarès, del CD Terrassa Hockey, per 2 sets a 0 (15-8 i 15-8) i de batre en semifinals Adrià Farré i Daniel Freijo, també del CD Terrassa Hockey, per 2 sets a 1 (15-8, 11-15 i 10-8).

Menys sort va tenir l’altra parella del club de Primera Divisió formada per Álex Navarro i Biel Vaghi, que va caure en quarts de final contra la dupla de l’Abrera integrada per Sergio Garrido i Rafa Cumplido per 2 sets a 1.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.