Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Albert Domínguez i Cristian Viñarás, a la final del Campionat de Catalunya de Frontennis

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Albert Domínguez i Cristian Viñarás, a la final del Campionat de Catalunya de Frontennis

 

 

La parella del Club Natació Terrassa formada per Albert Domínguez i Cristian Viñarás va classificar-se per a la final del Campionat de Catalunya de Frontennis en modalitat preolímpica Divisió d’Honor després de batre en semifinals una altra parella del club, integrada per Xavier Dalmases i Biel Vaghi.

Domínguez i Viñarás van vèncer en un xoc molt igualat que es va resoldre en tres sets, 7-15, 15-11 i 10-5.

 

Finalistes en Primera Divisió

 

El club comptarà amb presència també en la final de Primera Divisió. Víctor Modenes i Albert Vaghi jugaran pel títol després d’eliminar en quarts de final Óscar Torres i Xavi Sellarès, del CD Terrassa Hockey, per 2 sets a 0 (15-8 i 15-8) i de batre en semifinals Adrià Farré i Daniel Freijo, també del CD Terrassa Hockey, per 2 sets a 1 (15-8, 11-15 i 10-8).

Menys sort va tenir l’altra parella del club de Primera Divisió formada per Álex Navarro i Biel Vaghi, que va caure en quarts de final contra la dupla de l’Abrera integrada per Sergio Garrido i Rafa Cumplido per 2 sets a 1.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).