Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Aida López i Marta San José contribueixen en la victòria de Catalunya en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Júnior

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Les nedadores del Club Natació Terrassa Aida López i Marta San José van contribuir en la victòria de Catalunya en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes Júniorque va celebrar-se a la Piscina Parque del Oeste d’Oviedo. La selecció catalana júnior va encapçalar la classificació final conjunta amb un total de 700,5 punts, per davant de Madrid, segona amb 593,5, i d’Andalusia, tercera amb 537. La competició va aplegar un total de 583 nedadors de disset comunitats autònomes i de la ciutat autònoma de Melilla.

Quant als resultats individuals, tant López com San José van classificar-se entre les vuit millors en les dues proves que van disputar cadascuna. López va ocupar el quart lloc en els 200 m papallona amb una marca de 2.19.72 i va ser cinquena en els 100 m papallona amb un registre d’1.05.28. Per la seva banda, San José va classificar-se quarta en els 200 m braça amb un temps de 2.39.33 i va finalitzar vuitena en els 100 m braça amb 1.16.32.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.