Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Adrián Santos, setè en 50 m esquena en el Meeting Internacional d’Edimburg

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Adrián Santos, setè en 50 m esquena en el Meeting Internacional d’Edimburg

 

 

 

El nedador Adrián Santos va assolir una meritòria setena posició en 50 m esquena en el Meeting Internacional d’Edimburg que va celebrar-se el cap de setmana passat a la Royal Commonwealth Pool de la capital escocesa.

Santos, que va competir com a integrant de la selecció espanyola absoluta, va aturar el crono en 25.97 en una prova que va dominar el local Scott Gibson amb un registre de 25.50. Conor Ferguson, segon amb 25.62, i Joe Litchfield, tercer amb 25.78, el van acompanyar al podi. El nedador del CN Terrassa havia accedit a la final amb el setè millor temps de les sèries (26.06).

Santos va disputar tres distàncies més. En els 100 i 200 m esquena, va obtenir plaça de finalista B. En l’hectòmetre, va ser 10è amb un temps de 56.38, tot millorant els 56.71 que havia establert en les sèries matinals. Així mateix, en la prova llarga d’esquena, va classificar-se 15è amb una marca de 2.07.04. En les sèries, havia obtingut el 13è millor temps amb 2.06.29. Santos va completar la seva actuació a la capital escocesa amb una 20a plaça en 50 m lliures (23.72).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.