Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Adrián Santos, convocat per participar en el Meeting Internacional d’Edimburg

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Adrián Santos, convocat per participar en el Meeting Internacional d’Edimburg

 

 

El nedador Adrián Santos ha estat convocat amb la selecció espanyola absoluta per participar en el Meeting Internacional d’Edimburg que se celebrarà de l’11 al 13 de març a la Royal Commonwealth Pool de la capital escocesa.

Santos disputarà quatre proves. Debutarà divendres 11 en els 100 m esquena, dissabte 12 doblarà presència en els 50 m esquena i els 50 m lliures i clourà la seva participació diumenge 13 en els 200 m esquena.

La llista elaborada per la Federació Espanyola de Natació està formada per deu nedadors i sis nedadores. Al marge de Santos, integren l’equip masculí César Castro, Marcos Martín, Miguel Martínez i Alejandro Villarejo (Real Canoe NC), Arbidel González (CN Santa Olaya), Pedro Sánchez (CN Tenis Elche), Ignacio Campos (CD Nados Castellón), Carlos Garach (CN Churriana) i Alberto Lozano (CE Mediterrani). Així mateix, l’equip femení està format per Ainhoa Campadabal (CN Sant Andreu), Alba Herrero (CN Tenis Elche), Paula Juste (CN Lleida), Laura Rodríguez (CN Mijas), Carla Carrón (CN Arzúa) i Ángela Martínez (KZM Swimming Team).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.