Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Adrián Santos, cinquè en 200 m esquena en el Meeting Internacional de Canet

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Adrián Santos, cinquè en 200 m esquena en el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon de natació

 

 

El nedador Adrián Santos va obtenir una meritòria cinquena posició en 200 m esquena en el Meeting Internacional de Canet-en-Roussillon, prova està inclosa en el prestigiós circuit Mare Nostrum, que va celebrar-se dimarts i ahir dimecres.

Santos va aturar el crono en 2.07.37 en una cursa en què es va imposar el colombià Omar Pinzón amb un registre de 2.02.79. El nedador local va rebaixar notablement el temps que havia assolit en les sèries, 2.13.76, que l’havia situat setè. Santos va disputar les altres dues distàncies d’esquena del programa, en les quals va classificar-se per a la final B. En els 50 m, va acabar desè amb 26.84. En les sèries, havia estat vuitè amb 26.57, el mateix crono que va establir Nicolás García, fet que va obligar a disputar una cursa de desempat. García va ser més ràpid (25.66) que Santos (26.15) i va obtenir la darrera plaça per a la final A. Per últim, el nedador del CN Terrassa va ser onzè en els 100 m esquena amb 57.93, tot millorant els 58.70 que havia aconseguit en les sèries.

 

Miguel Durán i Ferran Siré

 

El club va comptar amb dos representants més en la cita francesa, Miguel Durán i Ferran Siré, que, com Santos, van competir com a integrants de la selecció catalana. L’extremeny va ocupar el novè lloc en els 400 m lliures amb 4.00.87 i va ser 24è en els 100 m lliures amb 52.75. El reusenc, al seu torn, va acabar desè en 200 m papallona en disputar la final B (2.07.48). En sèries, havia establert el desè millor temps amb 2.07.15. Siré va cloure la seva participació amb un 18è lloc en els 400 m lliures (4.05.45).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.