Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Adrià Roy, medalla…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Adrià Roy, medalla de plata en 100 m esquena en el Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu de natació

 

El nedador del CN Terrassa Adrià Roy va aconseguir la medalla de plata en 100 m esquena 14 anys en el VI Campionat d’Espanya Aleví d’Estiu que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. La competició va aplegar 586 nedadors de 223 clubs diferents.

Roy ja va advertir de les seves opcions de podi en les sèries matinals, en les quals va establir el tercer millor temps amb 1.03.96. L’egarenc va millorar les seves prestacions en la final de la tarda i va aturar el crono en 1.03.73, només per darrere d’Aimar Ondarza (Kosnoaga IT), campió amb 1.02.48. El bronze va correspondre a Diego Perales (CN Leganés), que va aconseguir una marca d’1.03.90.

Roy va afrontar tres proves més en la màxima cita del calendari estatal. El terrassenc va classificar-se per a la final dels 200 m esquena 14 anys després d’assolir el sisè millor registre en les sèries (2.19.21). En la final de la tarda, va ocupar el sisè lloc tot i rebaixar notablement el seu temps matinal (2.17.51). Roy, a més, va ser novè en 400 m estils amb 5.04.93 i 23è en 200 m lliures amb 2.07.62. En ambdós casos, va establir millor marca personal.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.