Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Actualització de quotes..

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Actualització de quotes de soci

 

Benvolgut/da soci/a,

 

Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que les quotes de soci s’actualitzaran el proper mes d’octubre prenent com a referència l’IPC interanual de Catalunya del mes d’agost de 2018, segons el que estableixen els Estatuts del Club.

Volem fer èmfasi en la importància que tenen les quotes per al manteniment i la millora contínua del club. Les quotes són la principal font d’ingressos de què disposa l’entitat per fer-la viable econòmicament. Així doncs, volem remarcar que la vostra fidelitat és bàsica per contribuir a crear el club que tots volem.

A més a més, cal recordar que el Club Natació Terrassa és una entitat declarada d’interès públic i sense ànim de lucre. Això significa que tots els ingressos es tornen a invertir en millores de les instal·lacions, en els serveis de què gaudiu i en el foment de l’esport.

Us agraïm un cop més la vostra col·laboració i compromís amb el Club.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.