Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Actuació notable en la VII Tàrraco Aigües Obertes – Travessia Les 5 Platges

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Actuació notable en la VII Tàrraco Aigües Obertes – Travessia Les 5 Platges

 

 

El CN Terrassa va quallar una actuació notable en la VII Tàrraco Aigües Obertes – Travessia Les 5 Platges, prova inclosa en el Circuit Català de Travessies d’Estiu que va celebrar-se diumenge passat.

En la travessia mitjana, sobre una distància de 2.000 metres, el club va classificar dos nedadors en el top ten. Mario Guillén va ser cinquè amb una marca de 25’22” i Albert Puig va obtenir el setè lloc amb un temps de 25’36”. En categoria femenina, Esther Garcia va acabar 20a amb un registre de 36’36”.

Mario Guillén va repetir cinquena posició en la travessia gran, que va disputar-se sobre una distància de 4.100 metres. Va aturar el crono en 52’00”, fita que li va proporcionar la victòria en la categoria màster B. Joaquim Lloberas va ser 11è de la general i tercer de la categoria màster B amb 56’45”, mentre que Xavier Guamis va ocupar la 67a plaça de la general i la tercera de la categoria màster D amb un registre d’1h21’11”. En l’apartat femení, va sobresortir Sònia Rojas, que va assolir el vuitè lloc de la general i el primer de la categoria màster B amb una marca d’1h03’41”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.