Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Acord amb Cafès Pont

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Acord de col·laboració amb Cafès Pont

 

El Club Natació Terrassa i Cafès Pont han signat un acord pel qual l’empresa amb seu a Sabadell esdevindrà col·laboradora de l’entitat per un període de cinc temporades, des de l’actual, la 2018-2019, fins a la campanya 2022-2023. Cafès Pont farà una aportació econòmica anual per tal que el club la destini a qualsevol de les accions a favor de la pràctica esportiva que porta a terme.

L’empresa va néixer l’any 1952, fruit de la il·lusió i l’esforç de dos dels germans Pont, Armand i Feliu. Actualment, amb l’impuls de la segona generació de la família Pont, ha apostat per una renovació, tot mantenint la fidelitat a la qualitat i el bon servei, però sumant la presentació i el disseny als estàndards dels productes. La seva filosofia és clara: vetllar per tal que a cada cafè es percebi el mim, el detall i la qualitat que els ha convertit en un referent per a milers de persones.

Cafès Pont disposa de més de 4000 m2 a la seu central de Sabadell, on realitza tot el procés d’elaboració dels cafès, des del torrat, fins a l’envasament dels diferents blends i gammes. Hores d’ara, treballa per consolidar la marca en tot el territori nacional i en l’expansió de la gamma de productes al mercat internacional.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).