Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Acollim tres competicions esportives en el marc de la Festa Major

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Acollim tres competicions esportives en el marc de la Festa Major

 

 

Com és habitual, el Club Natació Terrassa fa la seva contribució esportiva a la Festa Major de la ciutat. Aquest cap de setmana es disputen a les instal·lacions del club el Trofeu de Festa Major de Patinatge Artístic, el Festival de Judo i el 3r Torneig de Pàdel Laia Mira.

 

Trofeu de Festa Major de Patinatge Artístic

 

El Trofeu de Festa Major de Patinatge Artístic tindrà lloc dissabte i diumenge a la tarda, de 15.00 a 19.00h, al Pavelló Poliesportiu i aplegarà un centenar de patinadors i patinadores de nou clubs diferents. Al marge de la representació local, intervindran el CP Matadepera, el CPA Cardona, el CPA Cerdanyola, el CPA Vacarisses, el CP Lloriana, el CP Montbrió, el CPA Sant Celoni i el CPA Rubí.

 

Festival de Judo

 

Dissabte, d’11.00 a 13.00h, el Pavelló Poliesportiu del club acollirà una cerimònia de canvi de cinturons i una exhibició per categories de judo, que comptarà amb la presència de tots els membres de la secció i els seus familiars. Els pares lliuraran a l’esportista el nou cinturó i podran compartir així un instant que sempre és motiu d’orgull. A continuació, tindrà lloc un monòleg d’històries relaciones amb el club i amb el judo a càrrec de Joel Ibáñez i, per cloure la vetllada, alumnes de totes les categories protagonitzaran una exhibició de tècniques i combats de judo.

 

3r Torneig de Pàdel Laia Mira

 

El 3r Torneig de Pàdel Laia Mira, una iniciativa solidària en memòria de la jugadora del club Laia Mira amb l’objectiu de recaptar fons destinats a millorar la qualitat de vida de les pacients amb tractament de quimioteràpia, va arrencar dilluns i es perllongarà fins dissabte. L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa i està impulsat per La Vida és Xula, una associació sense ànim de lucre creada en memòria de Mira amb aquesta finalitat. La cita ja es pot considerar tot un èxit, atès que ha batut el rècord de participants. El torneig s’estructura en quatre categories, masculina, femenina, mixta i iniciació.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.