Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

Acollim l’exposició fotogràfica Famílies Trans* Construccions Identitàries

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Acollim l’exposició fotogràfica Famílies Trans* Construccions Identitàries

 

 

Entre el 13 i el 25 d’octubre, el Club Natació Terrassa acollirà l’exposició de fotografia «Famílies Trans. Construccions identitàries» de Mar C. Llop, organitzada per l’Associació LGTB Terrassa. Es tracta d’una acció emmarcada en la commemoració del Dia Internacional de l’Acció per la Despatologització Trans. Famílies Trans* és un retrat de les experiències que viuen les persones de famílies on hi conviu una personeta socialitzada en el gènere sentit, aquell que difereix de l’assignat al néixer. Un retrat polititzat dels dubtes, les pors i també les alegries en un intent d’aclarir conceptes des de dintre la comunitat trans*, com ho és l’autora, compartir experiències i deixar preguntes a l’aire de qüestions que no compten amb referents.

Mar C. Llop és una fotògrafa freelance i activista de l’associació de persones trans*Generem! Formada en fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i realització de vídeo al Centre de la Imatge, Mar C. Llop munta el seu primer estudi l’any 1996. Des de llavors treballa en el món editorial i publicitari, i s’especialitza en interiorisme, arquitectura, moda i retrat.

La inauguració de l’obra serà el dimarts 13 d’octubre de 2020 a les 18.00 hores, al Saló Social. Comptarà amb la presència de la regidora de LGTBI+ de l’Ajuntament de Terrassa, Niki Ramírez, l’autora de l’obra, Mar C. Llop, el president del Club Natació Terrassa, Jordi Martín i el president de l’Associació LGTB Terrassa, Àlex Bixquert. Per respectar les mesures de seguretat davant de la pandèmia derivada de la Covid-19, la inauguració serà retransmesa en directe a través del canal d’Instagram @terrassa.lgtb

L’obra es mostrarà en tres zones del club, al passadís dels vestidors femenins, al passadís dels vestidors masculins i al Saló Social, on es podrà visitar el gruix de les fotografies.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.