Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Triatló

Abel Serra, segon júnior…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Abel Serra, segon en categoria júnior en el XIII Duatló Ciutat d’Igualada

 

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Abel Serra va aconseguir una esplèndida segona posició en categoria júnior en el XIII Duatló Ciutat d’Igualada que va celebrar-se diumenge. La prova va constar de 6 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres de ciclisme i 3 quilòmetres més de cursa a peu.

Serra va aturar el crono en 55’32”, només per darrere de Marcel Camprubí (CN Barcelona), guanyador amb un registre de 55’13”. Aquest temps el va situar 17è d’una general que va encapçalar Genís Grau (Prat Triatló 1994) amb una marca de 53’14”.

El club va comptar amb cinc representants més aquesta prova. En l’apartat masculí, Jordi Fabra va ocupar la posició 109 amb 1h00’32”; Ernest Serred va classificar-se novè en categoria cadet i 137è de la general amb 1h02’21”; Àlex Catalan va ser setè en categoria júnior i 161è de la general amb 1h04’16”; i Roger Cardellach va finalitzar 162è amb 1h04’26”. Així mateix, en l’apartat femení, Montse Estany va ser sisena en categoria sub’23 i 34a de la general amb una marca d’1h13’30”. Gemma Díaz (Prat Triatló 1994) va imposar-se amb 1h01’21”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.