Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Victòries de Serra i Maiques

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Abel Serra i Maria Maiques guanyen el VI BFAST Duatló de Rubí en categoria júnior

 

Els triatletes del CN Terrassa Cicles Morenito Abel Serra i Maria Maiques van adjudicar-se la victòria en categoria júnior en el VI BFAST Duatló de Rubí, prova celebrada diumenge sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres més de cursa a peu.

Serra va aturar el crono en 1h00’59”, tot superant Álex Cosano (CN Barcelona), segon amb un registre d’1h02’54”. Aquest temps el va situar cinquè d’una general que va encapçalar Pol Espinosa (CN Banyoles) amb una marca de 58’36”. Al seu torn, Maiques va vèncer en l’apartat femení amb un temps d’1h24’03”, registre que va classificar-la 17a d’una general que va liderar Helena Moragas (Fasttriatlón-CN Montjuïc) amb 1h04’53”.

Tercer lloc masculí per equips

 

Així mateix, el CN Terrassa Cicles Morenito va protagonitzar una bona actuació col·lectiva. L’equip format per Abel Serra, Rubén Molina i Carlos Restoy va aconseguir la tercera posició en la classificació masculina per equips amb una marca de 3h07’31”.

Les posicions i marques dels triatletes del club en aquesta prova van ser les següents:

 

Categoria masculina

 

5.-Abel Serra                    1h00’59”      1r Júnior

20.-Rubén Molina             1h03’03”

26.-Carlos Restoy             1h03’29”

36.-Fernando Pascual       1h04’12”

52.-Roger Cardellach        1h05’56”

106.-Álex Catalan             1h11’37”

158.-Sergio Ferrer            1h21’15”

170.-Jordi Maiques           1h24’03”

 

Marc Nieto i Arnau Beltra no van poder finalitzar

 

Categoria femenina

 

9.-Sheila Cañabate            1h18’54”

17.-Maria Maiques            1h24’03”      1a Júnior

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).