Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Abel Serra guanya el X Duatló…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Abel Serra guanya el X Duatló de Muntanya d’Òdena en categoria júnior

 

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Abel Serra va aconseguir la victòria en categoria júnior en el X Duatló de Muntanya d’Òdena, que va celebrar-se diumenge passat sobre unes distàncies de 5 quilòmetres de cursa a peu, 21 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 2,5 quilòmetres més finals de cursa a peu.

Serra va aturar el crono en 1h29’24”, tot superant Biel Farré (Club Triatló Granollers), segon amb 1h37’48”, i Joan Riba (Club Triatló Lluçanès), tercer amb 1h41’14”. El temps establert per Serra el va situar vuitè d’una general que va liderar Mario Sinues (T-Bikes Club Triatló) amb 1h24’20”. El club va comptar amb un segon representant en aquesta cita, Jaume Gràcia, que va acabar en la posició 112 amb una marca d’1h52’38”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.