Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Victòria d’Abel Serra

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Abel Serra guanya el VI Duatló de Girona en categoria júnior

 

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Abel Serra va aconseguir la victòria en categoria júnior en el VI Duatló de Girona que va celebrar-se ahir diumenge. La prova, que va esdevenir el Campionat de Catalunya de Categories, va constar de 5 quilòmetres de cursa a peu, 24 quilòmetres de ciclisme i 2 quilòmetres més de cursa a peu.

 

Campió júnior

 

Serra va aturar el crono en 1h08’08”, tot superant Pau Casas (Flor de Triatló), segon amb un registre d’1h12’13”. El triatleta egarenc, doncs, va adjudicar-se el títol en categoria júnior i va classificar-se vuitè d’una general que va encapçalar Arnau Turon (Nan Oliveras Team) amb una marca d’1h05’48”.

 

Montse Estany, segona en categoria sub’23

 

El club va comptar amb una segona representant al podi en aquesta prova. Montse Estany va ser segona en categoria sub’23 amb un temps d’1h28’14”, només per darrere d’Alba Bellostas (Club Esportiu Tri 4.40), guanyadora amb 1h21’28”. La triatleta egarenca va classificar-se en 21a plaça d’una general que va liderar Sara Loehr (Associació Esportiva Rockets) amb un registre d’1h14’06”.

 

Les posicions i marques assolides per la resta de triatletes del club van ser les següents:

 

Apartat femení

 

23.-Sheila Cañabate                  1h29’52”

 

Apartat masculí

 

58.-Daniel Fierrez                     1h13’07”

68.-Rubén Molina                     1h13’56”

80.-Jordi Fabra                         1h14’47”

 

Dani Ratera no va poder finalitzar.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.