Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

A un pas de la final

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

A un pas de la final

El sènior masculí de waterpolo afronta demà (18.00h) el tercer i decisiu partit de semifinals del play-off pel títol amb la voluntat de fer valer el factor piscina

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (18.00h) el CN Barcelona Vista en el tercer i decisiu partit de semifinals del play-off pel títol de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. Després de perdre el primer assalt a casa i de guanyar el segon de forma agònica en la tanda de penals, el conjunt de Dídac Cobacho mirarà de remuntar l’eliminatòria en un matx que es presenta apassionant per la igualtat que ha caracteritzat els precedents d’aquesta temporada. En cas de victòria, els egarencs reeditarien la condició de finalista que van aconseguir la campanya anterior i es trobarien, un cop més, amb el CN Atlètic-Barceloneta.

El tècnic local considera que la recuperació del factor piscina pot resultar essencial. “Som un equip que ha demostrat la seva fortalesa a casa durant la temporada. Hem de fer valer l’impuls i l’empenta que ens dona la nostra gent i començar el partit 1-0”. En aquest sentit, cal destacar que els equips de la secció han estat convocats una hora i mitja abans de l’inici del partit per rebre els jugadors de Dídac Cobacho i omplir les graderies ja des de l’escalfament.

L’entrenador egarenc insisteix en el missatge que ha mantingut durant tot el play-off. “Després d’una campanya magnífica, en què hem estat capaços d’acabar segons, el nostre objectiu ara és arribar a la final del play-off per segon any consecutiu. I estem a només un pas. Seria molt maco poder enfrontar-nos novament a un dels millors equips d’Europa, un Barceloneta que disputarà la Final Eight amb la voluntat de sumar una medalla”.

Cobacho explica que, de cara a demà, caldrà millorar la segona meitat del partit. “Hem de començar igual que en els dos assalts anteriors, amb la mateixa seriositat i ordre, però, a més, hem de mantenir l’efectivitat durant tots els minuts i no oblidar-nos mai de ser valents”. El tècnic terrassenc, no obstant, adverteix que la progressió del CN Barcelona en les segones parts dels partits és una constant d’aquesta temporada. “Solen fer un canvi a la represa i cal seguir-los el ritme. És una de les seves virtuts principals”.

Quant al planter que dirigeix Toni Esteller, l’entrenador local remarca la capacitat de xut que atresoren aquesta temporada. “Disposa de grans llançadors des de l’arc, com ara Adrià Delgado, Víctor Flores, Fran Valera o Joel Esteller, cosa que els ha permès afegir gol a la solvència defensiva que ja tenien”. Cobacho també subratlla el potencial físic dels boies Guus Van Ijperen i Jeremy Davie.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.