Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

A per l’últim partit de la temporada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip femení del Club Natació Terrassa afronta dissabte 6 de maig el seu últim partit d’aquesta temporada en la Lliga Divisió d’Honor femení, davant el EW Zaragoza. El partit, que correspon a la jornada 22, es disputarà en les instal·lacions de l’Àrea Olímpica de Terrassa a les 18 h.

El conjunt dirigit per Xavi Pérez arriba a aquest últim partit com a cinquenes classificades definitives, en lliga regular. Amb 14 victòries i només 7 derrotes, les egarenques busquen tancar una bona temporada. Per contra, el Zaragoza es troba com a últim classificat de la competició amb només dues victòries en tota la competició, i es juga la permanència en Divisió d’Honor.

Xavi Pérez confia a guanyar davant un rival que ve per la victòria. “El Zaragoza es juga la salvació i ens crearà una situació de dificultat per aconseguir salvar-se”. A més, Pérez aposta per un gran joc, amb la seva afició, i on totes les jugadores ”acabin amb un bon sabor de boca la temporada”.

Pérez a més es contenta amb la recent renovació de tres de les seves jugadores claus: Pili Peña, Paula Camus i Nina Ten Broek. “És una meravella que mantinguin la confiança per continuar vinculades a nosaltres més temporades”.

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.