Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

17 podis pel Club Natació Terrassa en el XX Torneig Social de Karate Trofeu Hirota

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa va acollir aquest passat diumenge dia 26 de febrer en les seves instal·lacions, el XX Torneig Social de Karate Trofeu Hirota. En total el CN Terrassa va aconseguir 17 podis repartits entre 6 de les 9 categories. 

En categoria Kata mixte -9 anys, es destaca l’actuació de la jove karateca Ona Otín, que va aconseguir la primera posició del pòdium, el tercer consecutiu aquesta temporada. Oriol Pozo i Arnau Espín van obtenir plata i bronze respectivament. 

Per la seva part Montse Ruiz va assolir l’or en Kata mixte 9/10/11 anys. El Terrassa també va aconseguir els bronzes de la categoria de la mà de Daphne Naharro i Andre Otiura. 

Igual que en la categoria anterior, els egarencs van emportar-se l’or i els bronzes en dues categories més, en Kumite mixte 12/13 anys i Kumite masculí 14/15. 

En Kumite mixte 12/13 anys, Ivan Montes va emportar-se l’or, mentre que Emma Azor i Pau Ruiz van quedar-se amb els bronzes. En Kumite masculí 14/15 anys Rayan Boughaba va pujar a l’esglaó més alt del pòdium mentre que Ismael Ahmida i Albert Marco van conformar-se amb les terceres posicions de la categoria. 

Per altra banda, en les dues categories d’Open Kumite, també hi va haver pòdium terrassenc. En la categoria femenina Noor El Moulat va adjudicar-se la victòria en l’últim segon de combat, imposant-se a la seva companya d’equip Miriam Perea per 3-2, que va aconseguir la plata de la categoria. Paula Bailón va tancar el pòdium amb un dels bronzes. 

En l’última categoria, Open de Kumite sènior, la victòria la va aconseguir la karateca del Terrassa Andrea Blanco, l’única noia en la categoria. Jordi Estany va obtenir també el bronze per completar els 17 pòdiums de l’equip de CN Terrassa. 

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.