Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

12 medalles de nedadors del CN Terrassa en el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per comunitats autònomes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Aquest passat cap de setmana, la ciutat de Madrid va acollir la millor natació adaptada. El 25 i 26 de març nedadors d’arreu d’Espanya, es van concentrar a les instal·lacions de la piscina Madrid M-86 per disputar el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per comunitats autònomes. Catalunya es va proclamar la guanyadora amb un total de 947 punts i més de 40 medalles.

I entre tots aquests participants, el CN Terrassa comptava amb quatre nedadors que van lluitar per portar a la selecció catalana l’esglaó més alt del pòdium. Sarai Gascón, Pau González, Àlex Villarejo i Judith Pérez van ser seleccionats per representar Catalunya. I ho van fer amb honor.

Sarai Gascón va penjar-se un total de sis medalles. Va ser tercera als 50 lliures femení amb un temps de 29.46 segons;  va ser segona en els 100 metres braça (1:22.31); va penjar-se la medalla d’or en els 100 papallona amb un temps de 1:11.75; i va aconseguir un altre bronze amb els 100 lliures (1:04.03). A més Gascón va ajudar a fer pujar al podi més alt al relleu del 4×100 estils i 4×100 lliures de <34 punts.

Pau González va acabar els 100 metres braça en 10a posició amb un temps 1:51.13.

Alex Villarejo també va completar un gran campionat. El nedador del Terrassa va penjar-se el bonze en els 100 metres braça amb un temps de 1:13.08 i en els 100 esquena amb un temps de 1:07.22. A més va ser el sisè classificat en els 200 estils (2:24.90) i vuitè classificat en els 100 lliures (58.00 segons). Villarejo va col·laborar en la victòria en els 4×100 lliures de <49 punts.

Per la seva part Judith Pérez va acabar 11a en els 200 estils amb un temps de 3:20.68 i va penjar-se la medalla d’or en el 4×100 estils de menys de 49 punts.

A més Jordi Bosch entrenador del club, va estar convocat com a entrenador per la federació d’esport adaptat per persones amb discapacitat física per ajudar als esportistes a assolir el seu millor rendiment.

En total els nedadors del CN Terrassa van emportar-se 12 medalles a casa i van ser una peça fonamental en la victòria de Catalunya en aquest campionat.

 

Anna López

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.