Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

10è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa organitza el 10è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

 

La cita, el proper diumenge 15 de desembre

 

 

El Club Natació Terrassa, a través de la secció de triatló, organitza el proper diumenge 15 de desembre el 10è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, prova inclosa en el Circuit Català de Duatló de Muntanya i en la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló. Enguany, l’esdeveniment serà, a més, Campionat de Catalunya Absolut. Com en les edicions anteriors, 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant es destinaran a la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries. La novetat principal d’aquesta edició, la desena, és la possibilitat de participar a “La Combinada”, una modalitat que englobarà el Duatló de Muntanya i la Cursa de Muntanya. L’esdeveniment ha estat presentat en roda de premsa aquesta tarda, en un acte que ha comptat amb la presència del secretari de la Junta Directiva del club, Dani Charles, i del coordinador de la prova, Àlex Frías.

 

Edició especial amb novetats

 

En el parlament inicial, Charles ha remarcat la importància d’haver arribat a una desena edició. “Hem introduït novetats perquè volem que sigui especial”. El secretari de la Junta Directiva ha recordat que l’esdeveniment manté el “component solidari” vinculat amb la Marató de TV3 i ha destacat que resulta un exemple més de l’esforç del club “per dinamitzar la vida esportiva local, tal com fem amb altres seccions com la natació, el waterpolo, el futbol o el bàsquet”. Charles ha destacat que, enguany, s’ha fet un pas més en la difusió de la prova per tal de “fidelitzar el soci, que gaudeixen d’un descompte especial de quatre euros en el preu d’inscripció a la cursa”.

 

La Combinada, una nova modalitat

 

Al seu torn, el coordinador del Duatló i de la Cursa de Muntanya Àlex Frías ha subratllat que la prova esdevindrà aquest any el Campionat de Catalunya Absolut de Duatló. “El límit d’inscripcions a la duatló és de 375, mentre que, per a la cursa, és de 300. Si a això hi afegim els voluntaris, estem parlant d’un volum proper a les 800 persones, una dada que reflecteix la dimensió de la prova”. Frías ha reconegut, no obstant, que, actualment, resulta complicat arribar a aquestes xifres per la “molta competència que existeix en el calendari de curses de muntanya” i per l’estancament que està experimentant la modalitat del duatló de muntanya en benefici d’altres especialitats com ara el duatló de carretera.

Frías ha explicat que el circuit de la cursa “serà una mica més dur que el de les darreres edicions, però també més engrescador”. Per aquest motiu, la prova arrencarà un quart d’hora abans que habitualment, a les 8.45h. La gran novetat d’enguany és la introducció de la modalitat de “La Combinada”, que comportarà la participació en la Cursa de Muntanya i, posteriorment, en el Duatló de Muntanya. “L’adrecem als esportistes que volen fer curses de llarga distància”, ha detallat Frías. Per poder participar-hi, cal inscriure’s en cada prova en el web de la Federació Catalana de Triatló i enviar un correu a organitzacioduatloterrassa@gmail.com, tot indicant el nom, cognoms i número de dorsal.

Quant als obsequis als inscrits, Frías ha manifestat la voluntat de “donar algun detall diferent”. Enguany, Hoko proporcionarà uns maniguets de córrer i uns mitjons especials commemoratius del desè aniversari. Així mateix, Moreno 112 s’encarregarà del taller mecànic que s’instal·larà als boxes. Altres empreses col·laboradores són Aneto, 3Koa, Maximer, Nutrisport i Garmin.

 

Horaris i recorregut de les proves

 

La Cursa de Muntanya, que arrencarà a les 8.45h del matí, constarà de 10  quilòmetres de recorregut, que es desenvoluparan gairebé íntegrament per un terreny sense asfaltar i que s’endinsarà en el Parc Natural de Sant Llorenç. Enguany, els socis del club gaudeixen d’un descompte de 4 € en la inscripció a aquesta prova (9 € en lloc de 13 €). Per tramitar-la, han de dirigir-se al Punt d’Atenció al Soci.

Al seu torn, el Duatló de Muntanya, que s’iniciarà a les 10.30 hores, estarà format per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny fent dues voltes a un circuit establert i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu que transcorreran pels camps del voltant de Can Roca.

La sortida i arribada d’ambdues proves, així com l’àrea de transició, estaran ubicades al barri de Can Roca: Carrer de l’Estatut amb Avinguda Lacetània. Igualment, els serveis per a corredors, dutxes, rentat de bicicletes, etc., se situaran a les instal·lacions del Club Natació Terrassa Pla del Bon Aire. Totes les novetats de la prova es poden consultar al web http://duatloterrassa.com/, mentre que les inscripcions es poden fer efectives a la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló, http://www.triatlo.org.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.