Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Vòlei

Victòria del sènior femení de voleibol a casa contra el cinquè classificat, CV Sant Just

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Segon partit consecutiu a casa i segona victòria consecutiva per les egarenques que tornen a recuperar el bon joc i la confiança tan individual com col·lectiva.

Les noies del CN Terrassa van disputar el passat dissabte el penúltim partit de la primera fase davant del Sant Just, el cinquè classificat. Els primers dos sets la superioritat del conjunt va ser molt clara en servei i atac, fet que va fer que l’equip jugués amb comoditat i amb parcials molt favorables de fins i tot 10 punts de diferència.

Al tercer set, l’equip visitant va fer un gran canvi d’actitud i va posar entre les cordes a Terrassa que es presentava massa relaxat. Les del Sant Just van pressionar a les terrassenques fins aconseguir guanyar el tercer set.

Al quart set l’equip egarenc va tornar a concentrar-se i finalment va tancar el partit amb un resultat final de 3-1.

La setmana que ve les egarenques s’enfronten al CN Sabadell a les Naus per tancar la primera fase amb les millors sensacions possibles.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.