Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Víctor Flores s’incorpora al sènior masculí de waterpolo

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Víctor Flores s’incorpora al sènior masculí de waterpolo

 

 

El barceloní, de 27 anys, procedeix del CN Barcelona

 

 

 

El sènior masculí de waterpolo presentarà una novetat de cara a la temporada 2021-2022. El conjunt que dirigeix Dídac Cobacho comptarà amb la incorporació de Víctor Flores, que ha militat les darreres campanyes al CN Barcelona. El barceloní, de 27 anys, ha signat contracte per dues temporades.  

El tècnic egarenc explica que Flores “és un waterpolista jove, amb projecció, que no deixa de millorar any rere any”. Cobacho entén que el barceloní té també “el punt d’experiència i la maduresa esportiva” que el fa interessant per a qualsevol entrenador i el defineix com un “jugador molt complet”. “Té gol, és intens defensivament i surt molt bé al contracop”, explica. “Compta amb un bon llançament, de manera que suposa un reforç per a la posició de lateral i extrem dret. Ens anirà molt bé per suplir la baixa de Bernat Sanahuja de la temporada anterior i ens aportarà noves solucions en atac, atès que, per la banda esquerra, ja disposem de l’Alberto Barroso i de l’Óscar Carrillo”, afegeix.

Per la seva banda, Flores afirma que, després de vuit anys al CN Barcelona, el va convèncer el projecte del CN Terrassa. “Sempre he patit la seva intensitat i la seva competitivitat. A més, m’agrada com el Dídac gestiona els equips”. Flores es descriu com “un jugador d’equip, que sempre intenta sumar, que es buida dins de l’aigua i que aporta gol sempre que pot”. A nivell col·lectiu, es marca com a objectiu “guanyar un títol”, l’assignatura pendent de l’equip. “Sabem que l’Atlètic-Barceloneta és el conjunt més potent, però hem d’intentar trencar en algun moment aquesta hegemonia”. Així mateix, a nivell individual, tractarà de “seguir aprenent per continuar millorant com a jugador i, si és possible, entrar en la dinàmica de la selecció espanyola”.

 

Fet a la pedrera del CN Atlètic-Barceloneta

 

Víctor Flores Fernández va néixer el 2 de maig de 1994 a Barcelona. Va iniciar-se com a jugador als sis anys al CN Sant Andreu i, als 13, va incorporar-se al CN Atlètic-Barceloneta, club amb el qual va arribar al primer equip i va guanyar dues lligues, una Copa del Rei i va ser tercer a la Champions League. La temporada 2012-13 va fitxar pel CN Barcelona, club en què ha militat fins ara a excepció d’una campanya de parèntesi al CE Mediterrani, la 2017-2018.

L’atacant barceloní no va ser internacional en categories inferiors. Va debutar directament amb la selecció espanyola en categoria absoluta, tot disputant partits de la Lliga Mundial.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).