Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Frontenis

Tres jugadors del club, quartfinalistes al Campionat d’Espanya de Frontennis

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Tres jugadors del club, quartfinalistes al Campionat d’Espanya de Frontennis

 

Els jugadors Biel Vaghi, Javier Alarcón i Nil Gómez van arribar als quarts de final del Campionat d’Espanya de Frontennis per Federacions Territorials de Pilota Lenta i X3 en categoria infantil, cadet i juvenil que va tenir lloc a Carlet (València) des de dijous i fins ahir. El delegat de la secció de frontennis del club Xavi Dalmases va exercir de tècnic de l’equip català.

Biel Vaghi va competir en categoria cadet i juvenil. En categoria cadet, fent parella amb Guzmán, va debutar amb una derrota per 0 a 2 (4-10 i 5-10) contra la parella A de la Comunitat Valenciana formada per García i Adam. En el segon partit, la dupla catalana va batre la parella d’Andalusia integrada per Pestaña i Requena per 2 sets a 0 (10-4 i 10-2). En els quarts de final, però, Vaghi i Guzmán van caure contra la parella C de la Comunitat Valenciana formada per Garde i Varea per 2 sets a 0 (8-7 i 10-2).

En categoria juvenil, Vaghi va competir fent parella amb Claramunt. Van estrenar-se amb una derrota contra la parella A de la Comunitat Valenciana, amb Carmona i Ramos, per 2 a 0 (10-1 i 10-6). En el segon matx, van superar la parella B de Castella i Lleó formada per Clemente i Núñez per 2 a 0 (10-2 i 10-4). Malauradament, la dupla catalana va perdre en quarts de final contra la parella A de Castella i Lleó integrada per Caviedes i López per 2 a 0 (10-4 i 10-4).

Així mateix, en categoria infantil, Nil Gómez i Javier Alarcón van perdre en quarts de final contra l’Aragó, amb Debato i Moreno, per 2 sets a 0 (10-8 i 10-4). L’altre representant del club en aquesta competició, Víctor González, no va poder passar de la fase prèvia.

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).