Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Trenta medalles en el 7è Trofeu Internacional de Natació Adaptada

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Trenta medalles en el 7è Trofeu Internacional de Natació Adaptada

 

 

El CN Terrassa va aconseguir trenta medalles (deu d’or, onze de plata i nou de bronze) en el 7è Trofeu Internacional de Natació Adaptada que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Barcelona sota l’organització de la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral amb la col·laboració de B-Swim. El campionat va desenvolupar-se en format inclusiu, de manera que va aplegar nedadors de natació convencional i nedadors de natació adaptada.

Tres nedadors locals van doblar victòria en proves individuals. Guillem Pérez va imposar-se en els 100 i en els 200 m lliures. Aquest segon èxit li va proporcionar també el Trofeu Gran Premi Pasqua, que es lliurava als vencedors dels 200 m lliures tant en natació convencional com en modalitat adaptada. Gisela Guerrero, al seu torn, va guanyar els 50 m papallona i els 50 m lliures, mentre que Sarai Gascón va ser la millor en els 100 m lliures i els 100 m papallona. Així mateix, Adrià Roy va ser primer en els 50 m esquena, a l’igual que Mireia Rizo en els 100 m papallona. Completen la collita de triomfs dos relleus femenins, el 4×50 m lliures, amb Rizo, Laura Anguelina Portero, Ainara Suñé i Susanna Estany, i el 4×50 m estils, amb Mia Moral, Judith Pérez, Gascón i Guerrero.

 

Onze medalles de plata

 

El CN Terrassa va acumular onze medalles de plata. Judith Pérez en va obtenir dues, en els 50 m papallona i els 200 m braça. També van pujar al segon graó del podi Pau González en 200 m braça, Guillem Pérez en 100 m esquena, Adrià Roy en 200 m lliures, Gisela Guerrero en 200 m estils, Yaren Ruiz en 200 m estils, Mia Moral en 50 m esquena i Mireia Rizo en 200 m lliures. Tanquen la nòmina de medallistes de plata dos relleus masculins, el 4×50 m lliures, amb Roy, Enrique Lupiáñez, Enric Lupiáñez i Aidan Lorite, i el 4×50 m estils, amb José Luis Corredera, Pau González, Guillem Pérez i Oriol Pérez.

Finalment, cal destacar que el club va sumar nou medalles de bronze. Meritxell Puig en va totalitzar dues en acabar tercera en els 200 m braça i els 200 m estils, mateixa posició de privilegi que van assolir Oriol Pérez en 200 m braça, Yaren Ruiz en 400 m lliures, Mia Moral en 200 m esquena, Ainara Suñé en 50 m esquena, Mireia Rizo en 50 m lliures, Carla Lupiáñez en 100 m papallona i Pep Boté en 200 m papallona.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).