Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Superàvit malgrat el descens del nombre de socis

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Superàvit malgrat el descens del nombre de socis

 

 

El Club Natació Terrassa va presentar un superàvit de 607 euros de l’exercici 2019-2020 en l’Assemblea General de Socis Compromissaris que va celebrar-se dijous passat a l’Auditori Municipal. El balanç pot considerar-se molt satisfactori en una temporada marcada per la pandèmia del coronavirus, que ha afectat greument l’economia de les entitats esportives, i que ha comportat una disminució de gairebé 5.500 socis. La xifra ha passat dels 18.222 als 12.797.

“Estem orgullosos d’haver tancat en positiu en un any tan complicat”, va assegurar el tresorer Albert Colet. “No ha estat per art de màgia”, tot recordant que la xifra d’ingressos s’ha quedat un milió d’euros per sota de la quantitat prevista. “Hem perdut gairebé sis mil socis, la raó principal de la caiguda d’ingressos, juntament al fet de no poder realitzar altres activitats amb motiu del tancament de les instal·lacions”. Aquesta realitat ha forçat l’entitat a prendre mesures dràstiques per reduir les despeses en la mateixa proporció: l’ERTO que es va aplicar a la plantilla, la contenció en la despesa i la gestió de subvencions i ajuts oficials, com ara la condonació per part de l’Ajuntament d’una sèrie de subministraments que paga el club i un ajut del Consell Català de l’Esport.

En el decurs de l’assemblea, també va aprovar-se el pressupost per a l’exercici 2020-2021, que ascendeix a 7,2 milions d’euros, 800.000 euros menys que en la temporada anterior, i que preveu un petit superàvit de 1.520 euros. “Hem retrocedit a xifres de la temporada 2015-2016 en el capítol d’ingressos amb motiu del descens en patrocinis i en el nombre de socis”, va explicar el vicepresident Joan Carles Rodríguez. “És el pressupost més difícil que hem hagut de fer a causa de la situació d’incertesa que vivim”. De tota manera, Rodríguez va remarcar que s’havia elaborat un pressupost “optimista” en la mesura que el club vagi recuperant la normalitat. “Mantindrem la política de restricció de la despesa a què ens obliga el present. Però mirem al futur amb la idea de mantenir la feina i els recursos propis obtinguts els darrers anys”.

 

Missatge positiu

 

En el discurs d’obertura de l’assemblea, el president Jordi Martín també va referir-se a les conseqüències de la pandèmia. “Ha frenat temporalment les expectatives de la utilització de l’esport com a factor de millora de la qualitat de vida, de socialització, de benestar o de salut. Però de forma conjunta, estem intentant afrontar el present i el futur amb plenes garanties de viabilitat per al club”, va afirmar. “És evident que hem perdut massa social pel camí. Ara ens trobem en una etapa de transició perquè anem recuperant a poc a poc la vida social i la pràctica esportiva en el nostre club. Esperem refer-nos econòmicament d’aquest impacte i disposar de la solvència econòmica necessària per fer front a una bona oferta esportiva i un manteniment de les instal·lacions que faci que tothom s’hi trobi a gust.”

El màxim responsable del club va confessar que fer front a tots aquests reptes “no serà fàcil” i va afegir que la incertesa quant al futur era gran. “No sabem com ni quan finalitzarà aquest període, però la nostra responsabilitat ens obliga a lluitar i establir les bases perquè, un cop superat tot plegat, el club surti enfortit i segueixi una línia iniciada de trobar l’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius esportius i socials, la millora del manteniment i la dotació de nous espais esportius de qualitat, sempre amb la pràctica esportiva com a gran protagonista”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).