Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Sis podis en l’Open de Barcelona de patinatge artístic nivells 1-4

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sis podis en l’Open de Barcelona de patinatge artístic nivells 1-4

 

El Club Natació Terrassa va sumar sis podis en l’Open de Barcelona de patinatge artístic dels nivells 1, 2, 3 i 4 que va organitzar dissabte passat. La competició va aplegar 125 patinadores de deu clubs diferents. Al marge de les representants locals, van intervenir el CPA Esparreguera, el CP Els Hostalets de Pierola, l’Igualada HC, el CP Pallejà, el CPA Rubí, el CPA Sagnier, el CPA Sant Celoni, el PA Sant Just i el CPA Vacarisses.

Dafne Otero va vèncer en categoria aleví nivell 4, mateix èxit que va assolir Chloe Navarro en categoria benjamí nivell 4 i Laura Serrano en categoria benjamí nivell 2. Així mateix, Ariadna Sospedra va ser segona en categoria júnior nivell 4. També van pujar al segon graó del podi Júlia Lizana en categoria aleví nivell 4 i Blanca Céspedes en categoria benjamí nivell 3.

Igualment, el club va classificar set patinadores més en el top ten. Carla Usero va ser quarta en categoria aleví nivell 3; Judith Masmitjà i Alba Robles van ocupar el cinquè lloc en categoria aleví nivell 4 i categoria aleví nivell 3, respectivament; Cristina Ruiz va finalitzar setena en categoria benjamí nivell 2, a l’igual que Martina Gómez en categoria aleví nivell 3; Aitana Briones va aconseguir la vuitena posició en categoria benjamí nivell 2; i Marina Sala va ser desena en categoria aleví nivell 2.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.