Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Patinatge

Setze podis…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Setze podis en el Trofeu de Festa Major de Patinatge Artístic

 

El CN Terrassa va aconseguir setze podis en el Trofeu de Festa Major de Patinatge Artístic que va organitzar dissabte passat. La competició va aplegar 103 patinadors i patinadores de sis clubs diferents d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys. Al marge de la representació local, van intervenir el CP Matadepera, el CP Arenys de Munt, el CPA Mollet, el CP Cerdanyola i el CP Sant Quirze.

El club va copar el podi en dues de les dotze categories en joc. En Iniciació C, Daniela Leiva, Aina Comas i Laura Lao van ocupar les tres primeres posicions, mateix èxit que van assolir Julia Mas, Daniela Pérez i Dafne Otero en Iniciació D menors. Així mateix, Lucía Santillana i Lucía Díaz van ser primera i segona en Certificat, mentre que Natalia Garrido i Oriol Ponce van classificar-se en segon i tercer lloc en Iniciació A.

Paula Marina i Martina Rebollar van vèncer en Certificat -1 i Iniciació B, respectivament. També va imposar-se Julia Lizana, en aquest cas, en Iniciació E. Completen la llista de podis els tercers llocs de Noa Nevado en Iniciació B-1, de Mireia Ventosa en Iniciació D majors i d’Ariadna Leal en Mini.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.