Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Patinatge

Setze podis…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Setze podis en el Trofeu de Festa Major de Patinatge Artístic

 

El CN Terrassa va aconseguir setze podis en el Trofeu de Festa Major de Patinatge Artístic que va organitzar dissabte passat. La competició va aplegar 103 patinadors i patinadores de sis clubs diferents d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys. Al marge de la representació local, van intervenir el CP Matadepera, el CP Arenys de Munt, el CPA Mollet, el CP Cerdanyola i el CP Sant Quirze.

El club va copar el podi en dues de les dotze categories en joc. En Iniciació C, Daniela Leiva, Aina Comas i Laura Lao van ocupar les tres primeres posicions, mateix èxit que van assolir Julia Mas, Daniela Pérez i Dafne Otero en Iniciació D menors. Així mateix, Lucía Santillana i Lucía Díaz van ser primera i segona en Certificat, mentre que Natalia Garrido i Oriol Ponce van classificar-se en segon i tercer lloc en Iniciació A.

Paula Marina i Martina Rebollar van vèncer en Certificat -1 i Iniciació B, respectivament. També va imposar-se Julia Lizana, en aquest cas, en Iniciació E. Completen la llista de podis els tercers llocs de Noa Nevado en Iniciació B-1, de Mireia Ventosa en Iniciació D majors i d’Ariadna Leal en Mini.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).