Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

Multikids

Al Club Natació Terrassa tenim molts serveis destinats als infants.  És per això, que els dies que tinguin lliure disposició a l’escola, oferim un servei com a alternativa per a totes aquelles famílies que ho necessitin i aquelles que vulguin que les seves filles i fills provin i experimentin els diferents esports que ofereix el Club.

L’horari d’aquest servei és de 9:00 a 13:00 i consta de 4 activitats de 45 minuts cadascuna.

El nostre propòsit és assolir que es treballin aspectes psicomotors propis de la seva edat, a la vegada que entren en contacte i es familiaritzen amb nou material esportiu, el qual podran trobar en el seu entorn en un futur. Volem oferir-vos un circuit amb l’objectiu que els infants puguin conèixer i experimentar el màxim nombre d’esports possibles. No obstant això, considerem oportú adaptar les activitats a l’edat dels nens/es.

Com més ampli sigui el ventall d’esports que coneixen i més assolides tinguin les habilitats motrius bàsiques, més possibilitats tindran els nens/es d’escollir una activitat esportiva de la qual gaudeixin en el futur.

Informació Multikids

 

Respecte a l’edat, per garantir el bon funcionament de cada activitat i la qualitat del servei, control del grup i ensenyament individualitzat (sempre que la inscripció ens ho permeti), agruparem els infants i joves en grups d’edats, per tal que les activitats estiguin adaptades a la seva edat evolutiva.

 • GRUP A: 4 i 5 anys (2018 i 2019)
 • GRUP B: 6 i 7 anys (2016 i 2017)
 • GRUP C: 8 anys (2015)

Els monitors i monitores són majors d’edat amb el títol de Grau Superior de Monitor i Monitora Sociocultural, formació en l’àmbit de l’educació del lleure i de l’esport. I quant als grups, consten de 10/12 nens/es per monitor/a.

El material que han de portar depèn del tipus d’activitat:

Els infants i joves han de venir amb roba i calçat esportiu i una ampolla d’aigua de plàstic.

En el cas de realitzar esports aquàtics hauran de portar: tovallola, banyador, xancletes i casquet de bany obligatori.

Recordeu marcar tot aquest material, amb el nom i cognom del/la vostre/a fill/a, i col·locar aquestes marques en lloc visible per facilitar la seva identificació.

Normes generals:

 • L’entrada i la sortida a la instal·lació es realitzarà per l’Avinguda Abat Marcet. Pista 1 pavelló de bàsquet.
  Entrada: 9.00 a 9.15 h
  Sortida*: 13.00 a 13.15 h
  *A les sortides, passat el marge de les 13.15 h, es passarà a cobrar preu d’acollida.
 • Qualsevol comunicat que modifiqui l’estada del/la vostre/a fill/a cal fer-lo per escrit, entregant-lo al monitor/a del grup.
 • Si el/la nen/a no pot assistir, és necessari comunicar-ho per telèfon, trucant al 937352626 (Ext. 249) entre les 6.00 i les 23.00 hores.
 • Tots els infants i joves tenen l’obligació de mantenir un tracte de respecte als monitors/es, coordinador, companys, socis i usuaris en general. En cas que algun nen/a incompleixi la normativa, es notificarà a les famílies per escrit, mitjançant una nota, la qual hauran de tornar signada. En cas que es produís de forma reiterada, l’organització pot aplicar pautes correctores i, si aquestes accions es continuen produint, es pot arribar de forma excepcional a l’expulsió de l’activitat.
 • No es permet portar objectes externs excepte aquells que s’hagin comunicat per escrit a les famílies per dur a terme alguna activitat.
 • Si el/la vostre/a fill/a ha de prendre algun medicament, és indispensable comunicar-ho per escrit i detallant la freqüència i la dosi pertinent (fotocòpia de la recepta mèdica).

Els diferents espais en els quals es realitzaran les activitats:

 • Camp de futbol
 • Pavelló bàsquet
 • Zona habilitada tatami
 • Sala d’activitats dirigides
 • Pistes de pàdel
 • Espais alternatius
 • Parc infantil
 • Biblioteca
 • Piscina lúdica
 • Piscines exteriors

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).