Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa

Depilació

Descripció

Si vols eliminar o reduir el pèl del teu cos, a Kirē són experts en depilació làser de díode. 

El centre està equipat amb la millor tecnologia, PrimeLase de Cocoon Medical, què és un dels tractaments mèdics de depilació definitiva i més ràpids de tot el mercat. 

Els principals objectius garantits són oferir un servei que s’adapti a les teves necessites, un entorn agradable, personalitzat i uns bons resultats.

Els tractaments de depilació làser són per qualsevol tipus de pell, pèl i zona.

Sol·licita la teva prova i valoració de forma gratuïta. També realitzem packs personalitzats en funció de les teves necessitats, pregunta’ns!

La teva confiança és el nostre millor resultat.

 

Horari

El nostre horari és de dilluns a divendres de 10:00 a 20:00 hores. 

Cal concretar l’horari de visita de forma prèvia. 

 

Preus

Preu per sessió Soci No soci
Cos sencer dona 94€ 118€
Cos sencer home 110€ 138€

 

Packs (preu per sessió) Soci No soci
Pack 1 – engonals, pubis, perianal i axil·les 94€ 118€
Pack 2 – cames senceres, peus, engonals completes i axil·les 110€ 138€
Pack 3 – abdomen, pit i espatlles 110€ 138€
Pack 2 – abdomen, pit i espatlla, axil·les, glutis i braços 110€ 138€

 

Enllaços

www.kiredepilacio.com

Més informació

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.