Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Domene, al Mundial

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Sandra Domene disputarà el Mundial de Gwangju amb la selecció espanyola absoluta de Waterpolo Beach

 

 

La waterpolista Sandra Domene ha estat convocada amb la selecció espanyola femenina de Waterpolo Beach per disputar el Campionat del Món que se celebrarà a Gwangju (Corea del Sud).

La llista elaborada per Javier Aznar, que exercirà de seleccionador, està formada per set waterpolistes. A més de Domene, han estat citades Alejandra Aznar, Sílvia Morell i Anna Gual (CN Sant Andreu), Helena Lloret i Alba Bonamusa (La Sirena CN Mataró) i Helena Dalmases (CE Mediterrani).

El Torneig d’Exhibició de Waterpolo Beach és una de les grans novetats que ha introduït la FINA en la cita coreana d’aquest estiu i es desenvoluparà del 14 al 19 de juliol. Aquesta modalitat s’estrenarà amb la participació de quatre seleccions, Espanya, Austràlia, Xina i els Estats Units.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.