Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Judo

Torneig de Judo Liceo La Paz

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quinze podis en el XL Torneig Internacional de Judo Liceo La Paz

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir quinze medalles (sis d’or, cinc de plata i quatre de bronze) en el XL Torneig Internacional de Judo Liceo La Paz que va celebrar-se a La Corunya el cap de setmana passat i que va comptar amb la participació de més de 1.600 judokes de diferents clubs d’arreu de l’Estat, així com de representants portuguesos. El CN Terrassa va esdevenir el club més llorejat de la competició, atès que quinze dels disset judokes que integraven l’equip van pujar al podi.

L’aleví Laia Rivas, els benjamins Rubén Alcaide i Eric Feria i els prebenjamins Iker Carrasco, Yahel Muñoz i Albert Cardona van adjudicar-se la victòria. Igualment, el cadet Gerard Poca va ser subcampió, malgrat ser només cinturó taronja, mateix èxit que van aconseguir l’infantil Mario Pulido, els benjamins Ariadna Casany i Miquel Garcia i la prebenjamí Eileen Santander. Finalment, l’infantil Sergi Basora, els benjamins Adrià Hoyos i David Casado i el prebenjamí Pol Ramírez van penjar-se la medalla de bronze.

Tot i que no van obtenir plaça de podi, els altres dos representants del club, Biel Ramírez i Marc Romero, van vèncer un i dos combats, respectivament, de manera que no va haver-hi cap judoka del club que no sumés una victòria com a mínim.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.