Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Quatre convocats per al Mundial júnior de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Quatre jugadors del club, convocats per al Campionat del Món Júnior de waterpolo

 

 

Quatre waterpolistes del CN Terrassa, Víctor Alegre, Sergio Prieto, Oriol Rodríguez i Bernat Sanahuja, han estat convocats amb la selecció espanyola júnior masculina per participar en el Campionat del Món Sub’20 que se celebrarà a Kuwait del 12 al 20 de desembre. Cal destacar que el CN Terrassa és el club amb més representants en la llista de tretze jugadors elaborada pel seleccionador Svilen Piralkov.

 

Convocatòria Waterpolo Masculí Júnior
Campionat del Món Sub’20
Kuwait. 12-20 de desembre

 

Unai Aguirre2002CN Barcelona
Víctor Alegre2000CN Terrassa
Óscar Asensio2001CN Sabadell
Lluc Bertran2000CN Mataró
Víctor Gracia2001CN Helios
Pau Linares2001CN Atlètic-Barceloneta
Óscar Montes2000CN Sant Andreu
Nikolas Paul1999CN Sant Andreu
Albert Ponferrada2002CN Atlètic-Barceloneta
Sergio Prieto2000CN Terrassa
Oriol Rodríguez1999CN Terrassa
Bernat Sanahuja2000CN Terrassa
Francisco Valera1999CN Sabadell

 

 

Rússia, Canadà, Hongria i Egipte, rivals de grup

                  

El combinat estatal està enquadrat en el grup B, en el qual tindrà com a rivals Hongria (dijous 12, 10.10h*), Egipte (divendres 13, 6.30h*), Rússia (dissabte 14, 16.50h*) i Canadà (diumenge 15, 10.10h*). El grup A està integrat per Sèrbia, Japó, Sud-àfrica, Croàcia i Xina; el grup C el formen Montenegro, Kuwait, Estats Units, Itàlia i Iran; i el grup D aplega Brasil, Uzbekistan, Grècia, Austràlia i Nova Zelanda. El primer classificat de cada grup accedirà directament als quarts de final, que se celebraran el dimecres 18, mentre que el segon i el tercer disputaran la ronda de vuitens de final el dimarts 17. Les semifinals estan programades per al dijous 19, mentre que la gran final i el matx pel tercer i quart lloc es jugaran el divendres 20.

 

*Hora catalana

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.