Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Presentació…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Presentació oficial de la secció de natació

L’acte va incloure una xerrada-col·loqui a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí

 

La secció de natació va presentar-se oficialment dissabte en una jornada matinal que va servir per donar el tret de sortida a la temporada 2018-2019.

L’esdeveniment va arrencar al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer amb la benvinguda a càrrec dels responsables de la secció de natació. Tot seguit, el reconegut psicòleg esportiu Pep Marí va protagonitzar una xerrada-col·loqui amb els assistents, majoritàriament pares dels esportistes de la secció. Marí els va donar pautes per ser només pares i mares en relació amb l’activitat esportiva dels seus fills i va mirar de conscienciar-los que, quan els pares comencen a desenvolupar altres rols, l’esport deixa de ser una de les millors escoles de vida que existeixen. Així mateix, el psicòleg gironí va defensar la necessitat que l’esportista organitzi adequadament el seu temps, de forma compartida amb els pares, per compaginar els entrenaments, l’escola i la vida personal.

Posteriorment, la vetllada va traslladar-se al club, on va desenvolupar-se la presentació de la secció. Els components dels equips prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, júnior, absolut, natació adaptada, màster i aigües obertes, un total de 300, van desfilar per la piscina de 50 metres, just abans de fer-se la foto oficial d’equip de la temporada. L’esdeveniment va cloure amb un aperitiu a la pista de patinatge.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.