Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Pau González guanya els 200 m braça SB5 en el Campionat d’Espanya per Clubs de Natació Adaptada

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Pau González guanya els 200 m braça SB5 en el Campionat d’Espanya per Clubs de Natació Adaptada

 

 

Pau González va guanyar els 200 m braça masculins SB5 en el Campionat d’Espanya per Clubs de Natació Adaptada que va celebrar-se el cap de setmana passat a Lloret de Mar.

González va completar la prova amb un registre de 4.03.89. El nedador local va arrodonir la seva actuació amb un segon lloc en els 50 m braça SB5 (52.35) i en els 100 m braça SB5 (1.52.15) i una sisena plaça en els 400 m lliures S6 (6.37.80).

El club va comptar amb tres representants més en la màxima cita estatal. Aidan Lorite va ser segon en els 50 m esquena S5 (54.05), Juan Navas va classificar-se quart en els 100 m lliures S5 (2.09.73) i Enrique Lupiáñez va finalitzar cinquè en els 50 m lliures S10 (33.50). Al marge de les proves individuals, Aidan Lorite, Pau González, Enrique Lupiáñez i Juan Navas van disputar els relleus 4×100 m estils i 4×100 m lliures masculins -34 punts, proves en què van obtenir el setè lloc amb uns temps respectius de 8.05.32 i 6.58.64.

 

Mario Guillén obté tres victòries com a independent

 

A més dels quatres nedadors de la secció, cal destacar que Mario Guillén va prendre part en la competició com a independent i va sumar tres triomfs. Va imposar-se en els 100 m lliures S16 (1.08.92), en els 400 m lliures S16 (4.57.53) i en els 100 m esquena S16 (1.17.72).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.