Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Óscar Aguilar torna al sènior masculí de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Óscar Aguilar torna al sènior masculí de waterpolo

 

 

L’egarenc, de 34 anys, és la segona incorporació de l’equip egarenc després de l’arribada de Víctor Flores

 

 

Óscar Aguilar torna a casa. L’egarenc, de 34 anys, jugarà a les ordres de Dídac Cobacho la propera temporada després d’una campanya al CN Mataró. Aguilar esdevé el segon fitxatge del sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa després de la incorporació de Víctor Flores.

El tècnic egarenc es mostra molt satisfet pel retorn d’un waterpolista fet a la pedrera. “L’Óscar és un home de la casa, ha estat capità de l’equip i és un referent de disciplina i treball. Ha de tenir l’oportunitat d’acabar la seva trajectòria esportiva al club”. Cobacho remarca que el CN Terrassa referma així la seva aposta per jugadors formats a l’entitat. “Esportistes com l’Óscar són un mirall per a les noves generacions, de manera que hem d’intentar que es retirin a casa quan arribi el moment”. L’entrenador terrassenc subratlla que Aguilar “aportarà experiència i consistència al grup”. “És un jugador que concentra a la perfecció la nostra filosofia. És intens, té bona visió de joc i surt amb encert al contraatac”. Cobacho també ressalta que el retorn d’Óscar Aguilar li permetrà comptar amb una plantilla més àmplia. “La temporada és llarga i poden sorgir molts imprevistos, així que crec que és un factor molt positiu”.

 

Amb la pell de gallina

 

Per la seva banda, Aguilar confessa la seva emoció davant el retorn al club de la seva vida. “Quan vaig parlar amb el Dídac i es va obrir la possibilitat, se’m va posar la pell de gallina. Tenia molt clar que o tornava al CN Terrassa o em retirava”. L’atacant terrassenc reconeix que la intenció inicial és jugar una temporada més i que, després, “ja ho veurem”. Aguilar viurà la seva dissetena campanya al primer equip, atès que, abans de marxar al CN Mataró, en va completar setze. “Poder acabar el meu cicle com a jugador al meu club, a Terrassa, que és on crec que m’he de retirar, suposa una gran alegria”. Dit això, el waterpolista egarenc afirma que ve a donar el 100%. “Si no, no vinc”, manifesta amb contundència. “Arribo per sumar, per ser un més, per aportar tota la meva experiència. Físicament, em trobo molt bé”.

Després d’una temporada complicada al CN Mataró, atès que els maresmencs no van classificar-se per al grup que va competir pel títol, Aguilar explica que el fet de tornar a disputar la Champions League comporta “un estímul enorme, una gran motivació de cara al futur immediat”. Quant al planter que es trobarà, l’egarenc destaca que ha jugat amb tots, a excepció de Pepe Motos i del nouvingut Víctor Flores. “Em fa molta il·lusió, a més, tornar a posar-me sota les ordres del Dídac, així com tenir al Sergi Mora, amb qui he jugat tants anys, com a segon entrenador”.

 

Capità i referent

 

Óscar Aguilar va néixer el 6 de juliol de 1987 a Terrassa. És un fruit de la pedrera del club, on ha desenvolupat tota la seva trajectòria esportiva. Va militar setze temporades al primer equip abans d’incorporar-se al CN Mataró la campanya 2020-2021. Al setembre, doncs, encetarà, la seva dissetena temporada al sènior masculí.

Aguilar va arribar al primer equip després d’aconseguir nombrosos èxits en campionats d’Espanya de categories formatives i va ser-ne el capità diverses campanyes. És un waterpolista de caràcter, que ocupa la posició d’extrem i que destaca per la seva intensitat i per la velocitat en la sortida al contracop.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.