Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Nova victòria del sènior masculí del CN Terrassa en la Copa Federació de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

CN Terrassa 17 – CN Rubí 11

 

Fitxa tècnica

CN Terrassa: Salas, De Amos, Bruce, Alarcón (4), Rodriguez, Lopez Escribano (1), Bargallo (1), Cuacos (3), Batlle, Teclas (6), Rodriguez (1), Chico (1), Sanchez.

Entrenador: Dídac Cobacho.

Àrbitres: Monje, Bisbal, El H’Jequej, Sanchez, Segurana

Parcials: 5-3; 4-2; 4-3; 4-3

Resultat acumulat: 5-3; 9-5; 13-8; 17-11

Evolució del marcador: (0-1; 1-1; 2-1; 2-2; 3-2; 3-3; 4-3; 5-3) (6-3; 6-4; 7-4; 7-5; 8-5; 9-5) (10-5; 10-6; 10-7; 10-8; 11-8; 12-8; 13-8) (14-8; 14-9; 14-10; 15-10; 15-11; 16-11; 17-11)

 

L’equip sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa es va enfrontar al CN Rubí en el partit corresponent a la primera jornada de la Copa Federació, on va assolir una nova victòria i van sumar tres punts més en la classificació. El resultat final del matx que es va disputar a la piscina de l’Àrea Olímpica va ser de 17 a 11.

L’enfrontament va ser molt igualat, tot i que va iniciar-se a favor dels de Rubí. Aquests, van fer la primera diana del partit (0-1). No obstant això, els de Cobacho, van fer dues anotacions, obra de Teclas (1-1 i 2-1) abans que els de Rubí empatessin el partit (2-2). En el minut 4.13 del primer tram, Bargallo va fer el tercer gol dels egarencs (3-2), tot i que els de Rubí van tornar a fer una nova diana (3-3) i van tornar a empatar el matx. Abans de finalitzar el tram, els locals van assolir fer dues noves anotacions: Alarcón (4-3) i Cuacos (5-3) i van portar als equips al primer descans amb un resultat positiu pels del Club de Terrassa.

En el segon tram del partit, els del CN Terrassa van continuar amb el seu ritme anotador i van iniciar el tram anotant una nova diana, amb una acció que va tornar a finalitzar Teclas (6-3), qui va fer un total de 6 anotacions en el transcurs de tot el partit. No va ser fins al minut 5.45, que els de Rubí van tornar a anotar i van reduir distàncies en el marcador (6-4) abans que Teclas tornés a fer un altre gol (7-4). Quan faltava poc més de dos minuts per finalitzar el segon període, els de Rubí, van tornar a reduir distàncies (7-5). Els del CN Terrassa van anotar dues noves dianes abans d’arribar al segon descans i a la meitat del matx. Les accions van ser finalitzades per Cuacos (8-5) i Teclas (9-5).

En el tercer tram, els egarencs van anotar 4 gols mentre que els de Rubí en van fer 3. Alarcón, va anotar el primer (10-5), abans que els de Rubí anotessin 3 gols consecutius i van posar el marcador a una diferència de dos gols (10-8). Els egarencs, abans de finalitzar el tram van assolir fer tres noves dianes i tornar a tenir un avantatge sòlid en el marcador. Les anotacions van ser obra de Teclas (11-8), Cuacos (12-8) i Alarcón (13-8).

L’últim quart del partit, va tenir el mateix resultat que el segon, ja que els del CN Terrassa van tornar a anotar 4 dianes mentre que els del Rubí en van fer 3. Alarcón, va tornar a fer el primer del tram (14-8). Tot i això, els del CN Rubí, van fer dues dianes consecutives i van col·locar el marcador a 4 gols de diferència (14-10). Quan faltaven 3 minuts 15 segons per arribar al final del matx, Lopez-Escribano va fer el quinzè gol dels egarencs (15-10) abans que els de Rubí anotessin el seu últim gol del partit (15-11). Rodriguez i Chico, del CN Terrassa van fer les dues últimes dianes del matx (16-11 i 17-11).  L’enfrontament va finalitzar amb un resultat de 17 a 11, on els de Cobacho va sumar 3 punts més en la classificació.

 L’equip del CN Terrassa es troba com a segon posicionat de la classificació amb un total de quinze punts i sis partits jugats, per sota del CN Barcelona, que també té un total de quinze punts, però per la diferència de gols es troba com a primer posicionat.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.