Nova sala d’activitats…

Nova sala d’activitats dirigides a les instal·lacions del Pla del Bon Aire

 

 

El Club Natació Terrassa ha habilitat una nova sala per acollir activitats dirigides a les instal·lacions del Pla del Bon Aire, una actuació que s’emmarca dins del pla de millores que pretén modernitzar diferents espais de l’entitat. La nova sala, molt lluminosa i amb terra de parquet, se situa en el lloc de l’antic bar.

 

Un nou avenç d’un projecte ampli de millora

 

La nova sala d’activitats dirigides al Pla del Bon Aire esdevé un pas més del projecte ampli de millora que ha emprès el club per modernitzar les instal·lacions i per construir-ne d’altres que permetin la prestació de serveis esportius de major qualitat a la ciutadania.

Fa menys d’un mes, el club va inaugurar la nova maquinària d’última generació amb la qual s’ha dotat la Sala de Fitness i la Sala Natcross, la implantació de la qual ha estat possible gràcies a una ampliació i millora de la connectivitat wifi a les sales i en altres espais del club que va desenvolupar-se en paral·lel. El club també va estrenar la Sala d’El·líptiques, on s’imparteix la nova activitat dirigida Indoorwalking. Així mateix, avui torna a estar operatiu el camp de futbet un cop finalitzada la instal·lació de la nova gespa.

A més d’aquestes actuacions, el pla preveu el trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una nova pista, una transformació que ja està en marxa; el tancament perimetral i la nova pavimentació de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica; i la realització d’una bateria de vestidors entre aquests dos espais.

 

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies