Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Pàdel

Més de 210 jugadors…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Més de 210 jugadors disputen el Torneig del Circuit de Bronze de pàdel del CN Terrassa

 

Més de 210 jugadors van disputar la prova del Torneig del Circuit de Bronze de la Federació Catalana de Pàdel que va desenvolupar-se al Club Natació Terrassa per cinquè any consecutiu.

En l’apartat masculí, Oliver Bellver i Joaquim Florensa van proclamar-se campions de Primera Categoria en batre a la gran final Antonio Ríos i Tino García per 7-6 i 6-2. Així mateix, en l’apartat femení, Mireia Recasens i Esther Pérez van imposar-se a Laia González i Meritxell Gol per 6-3 i 6-1.

En Segona Categoria, la competició no es disputa fins al final. Les millors quatre parelles van passar al quadre de Primera. En l’apartat masculí, el mèrit va correspondre a Jordi Farré i Albert Fornieles, Álvaro José Ventura i Albert Hernández, Albert Pla i Carlos Prados i Albert Bonavila i Joan López. Igualment, en l’apartat femení, van accedir al quadre de les millors Nora Alejandra Dinucci i Mónica Cagioni, Sara Jiménez i Elena Martorell, Conchi García i Laura Molina i Carla Masip i Sara López.

En Tercera Categoria, Walter Da Costa i Martín Mendizábal van derrotar en la final Albert Contreras i Iván Martínez per 6-1, 3-6 i 6-1.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.