Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Melani Costa es penja…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Melani Costa es penja tres medalles en els XVIII Jocs Mediterrani

La nedadora mallorquina obté la plata en 200 m lliures i el bronze en els relleus 4×100 i 4×200 m lliures

 

La nedadora del Club Natació Terrassa Melani Costa va aconseguir tres medalles en les dues primeres jornades de natació dels XVIII Jocs Mediterranis que s’estan celebrant a Tarragona.

La mallorquina va estrenar el seu compte de podis dissabte en el relleu femení de 4×200 m lliures. El quartet espanyol, completat per Àfrica Zamorano, Lidón Muñoz i Marta Cano, va obtenir la medalla de bronze amb un registre de 8.04.53, per darrere d’Itàlia, campiona amb 8.02.63, i de França, plata amb 8.03.05. Costa va signar una primera posta excel·lent en finalitzar-la en primer lloc amb un crono de 2.00.23.

La nedadora del CN Terrassa va ampliar la collita d’èxits en la jornada d’ahir diumenge. Costa va assolir la medalla de plata en la final de 200 m lliures amb una marca d’1.59.75, a només seixanta-tres centèsimes del títol, que va correspondre a la francesa Marie Wattel. El bronze va correspondre a la italiana Linda Caponi amb un registre de 2.00.02. La mallorquina havia estat la millor a les sèries matinals amb un temps de 2.01.18.

Costa va brillar també en la darrera prova de la tarda del programa femení, el relleu 4×100 m lliures, prova en què va aconseguir el bronze en companyia de Marta González, Marta Cano i Àfrica Zamorano. El quartet espanyol va establir un temps de 3.41.88, només superat per Itàlia, or amb 3.39.95, i de França, plata amb 3.41.32.

Albert Puig, vuitè en 200 m estils

El club va comptar amb dos representants més en aquestes dues primeres jornades de competició. Albert Puig va classificar-se vuitè en la final dels 200 m estils amb una marca de 2.03.89, en una prova que va dominar el grec Andreas Vazaios, campió amb 1.59.40. L’espanyol Hugo González (2.00.53) i el portuguès Alexis Santos (2.00.83) van completar el podi. Puig va accedir a la final després d’establir el quart millor temps en les sèries matinals amb 2.02.56.

Al seu torn, Carmen Herrero va ser dotzena en els 50 m papallona després de finalitzar quarta en la segona sèrie amb un registre de 28.10.

Melani Costa, Sarai Gascón i José Antonio Marí

Avui, en la tercera i última jornada de natació dels Jocs Mediterranis, Melani Costa disputarà la final dels 400 m lliures, programada per a les 19.00h. Així mateix, Sarai Gascón i José Antonio Marí prendran part en l’única prova prevista en el calendari de natació adaptada, els 100 m lliures S10. Gascón afrontarà la final a les 16.37h i Marí, a les 18.32h.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).