Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Marta Silva, quarta…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Marta Silva, quarta incorporació del sènior femení de waterpolo

La waterpolista, que farà 18 anys el mes d’octubre, procedeix del CN Sabadell

 

Quarta incorporació del sènior femení de waterpolo de cara a la temporada 2018-2019. Després de les altes de Claudia Abad, Blanca Goset i Judith Panicello, el conjunt de Xavi Pérez comptarà amb una altra cara nova per a la propera campanya, Marta Silva, una waterpolista de 18 anys que ha desenvolupat tota al seva carrera esportiva al CN Sabadell.  

El tècnic egarenc descriu Silva com una jugadora “versàtil i amb molta capacitat defensiva”. “És molt treballadora i pot jugar gairebé de tot. Pot ocupar les dues bandes de l’atac, pot fer de doble boia i, a més, té un bon llançament”. Pérez entén que l’arribada de Silva contribuirà a enfortir l’equip a nivell defensiu.

Per la seva banda, Silva es mostra il·lusionada per començar aquesta nova etapa. “Després de finalitzar en categories inferiors, la proposta del CN Terrassa em va motivar a seguir gaudint d’aquest esport. Vull donar el màxim”. La waterpolista sabadellenca es defineix com una jugadora “molt polivalent” i reconeix que li agrada especialment ocupar les posicions d’u i dos, l’extrem i el lateral dret, així com actuar de doble boia. Silva entén que s’està configurant un equip molt interessant per a la temporada vinent. “He coincidit amb jugadores com Sandra Domene, Marta Samper o Aina Pastor en concentracions amb la Federació Catalana, així que no arribo a un vestidor completament desconegut”, afegeix.

 

Un producte de la pedrera del CN Sabadell

 

Marta Silva Morales va néixer a Sabadell el 16 d’octubre de l’any 2000. La seva trajectòria esportiva es limita al CN Sabadell, club en què va entrar als 11 anys, animada per la seva cosina, la capitana del primer equip Olga Domènech. En categories inferiors, va proclamar-se campiona d’Espanya juvenil i va obtenir medalla també en categoria cadet. Amb la selecció catalana infantil, va aconseguir el títol en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials.

Silva va jugar un partit a Divisió d’Honor la temporada 2015-2016 i un altre la temporada 2016-2017. Enguany, ha disputat quatre partits de la Lliga Iberdrola i un partit de la Supercopa sota les ordres de David Palma, en els quals ha anotat un total de vuit gols.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.