Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà i Alberto Lozano afronten el Campionat del Món Absolut de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà i Alberto Lozano afronten el Campionat del Món Absolut de natació

 

 

Els nedadors Mario Mollà i Alberto Lozano participaran en el Campionat del Món Absolut de natació en piscina curta que se celebrarà a Melbourne del 13 al 18 de desembre. Des del passat 4 de desembre, ambdós nedadors es troben a Austràlia, a Sunshine Coast, en una concentració prèvia amb la selecció per tal d’afinar l’estat de forma i aclimatar-se al país.

El tècnic Raúl Navalón considera que tant Mollà i Lozano arriben en bon estat a la cita. “El Mario va competir molt bé a la prova de la Copa del Món i crec que donarà un pas endavant quant a rendiment. Pel que fa a l’Alberto, hem hagut de rectificar la planificació a causa d’uns problemes de salut, però està recuperat i es troba animat i amb confiança”. Navalón considera que és complicat fer pronòstics, atès que “hi ha grans especialistes arreu del món en piscina curta, una cita que no té res a veure amb un campionat en piscina llarga”. “Tots dos han de tenir clar que l’objectiu ha de ser millorar el màxim possible i adquirir experiència”, assegura.

Mollà prendrà part en un total de quatre proves a la cita mundialista. Debutarà dimarts 13 en els 50 m papallona i el relleu 4×100 m lliures. Dissabte 17 nedarà els 100 m papallona i clourà la seva participació diumenge 18 en el relleu 4×100 m estils. Lozano, al seu torn, disputarà una prova individual, els 50 m papallona, i podria disputar també el relleu 4×100 m estils.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.