Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Mollà i Alberto Lozano afronten el Campionat del Món Absolut de natació

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Mollà i Alberto Lozano afronten el Campionat del Món Absolut de natació

 

 

Els nedadors Mario Mollà i Alberto Lozano participaran en el Campionat del Món Absolut de natació en piscina curta que se celebrarà a Melbourne del 13 al 18 de desembre. Des del passat 4 de desembre, ambdós nedadors es troben a Austràlia, a Sunshine Coast, en una concentració prèvia amb la selecció per tal d’afinar l’estat de forma i aclimatar-se al país.

El tècnic Raúl Navalón considera que tant Mollà i Lozano arriben en bon estat a la cita. “El Mario va competir molt bé a la prova de la Copa del Món i crec que donarà un pas endavant quant a rendiment. Pel que fa a l’Alberto, hem hagut de rectificar la planificació a causa d’uns problemes de salut, però està recuperat i es troba animat i amb confiança”. Navalón considera que és complicat fer pronòstics, atès que “hi ha grans especialistes arreu del món en piscina curta, una cita que no té res a veure amb un campionat en piscina llarga”. “Tots dos han de tenir clar que l’objectiu ha de ser millorar el màxim possible i adquirir experiència”, assegura.

Mollà prendrà part en un total de quatre proves a la cita mundialista. Debutarà dimarts 13 en els 50 m papallona i el relleu 4×100 m lliures. Dissabte 17 nedarà els 100 m papallona i clourà la seva participació diumenge 18 en el relleu 4×100 m estils. Lozano, al seu torn, disputarà una prova individual, els 50 m papallona, i podria disputar també el relleu 4×100 m estils.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).