Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Guillén, tercer…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén, tercer en la XVII Baixada Renaixement Nedant l’Ebre

 

El nedador del CN Terrassa Mario Guillén va aconseguir una meritòria tercera posició en la XVII Baixada Renaixement Nedant l’Ebre de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte entre Xerta i Tortosa sobre una distància de 12,5 quilòmetres. La prova era puntuable per al Circuit Català de Travessies de la Federació Catalana de Natació.

Guillén va aturar el crono en 1h40’48”, només per darrere de Lluís Escrits, guanyador amb 1h38’32”, i de Ricard Pujol, segon amb 1h38’47”. La marca assolida per Guillén li va proporcionar el triomf en la categoria +30. El club va comptar amb quatre representants més en l’apartat masculí. Oriol Rosell va ser 82è i setè de la categoria +50 amb 2h07’09”; Marc Criado va ocupar el lloc 86 (2h07’45”); Salvador Labarias va classificar-se 90è i desè de la categoria +50 amb 2h09’53”; i Xavier Guamis va ser 99è i onzè de la categoria +50 amb 2h11’27”.

 

Queralt Velasco, quarta en l’apartat femení

 

Així mateix, Queralt Velasco va ser quarta en l’apartat femení amb una marca d’1h46’41”, tan sols superada per Luisa Mar Morales, guanyadora amb 1h38’42”, Laura Rodríguez, segona amb 1h41’38”, i Palmira Chaparro, tercera amb 1h44’52”. Dues nedadores més del club van classificar-se entre les deu millors, Anna Serra, sisena amb 1h48’41”, i Natalia Baño, novena amb 1h53’44”. Finalment, Sonia Rojas va ser 12a i primera de la categoria +30 amb 1h59’16” i Cristina Riba va ocupar el 13è lloc i va ser segona de la categoria +40 amb 1h59’17”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).