Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Mario Guillén i Anna Serra, guanyadors de la Marnaton eDreams Barcelona

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén i Anna Serra, guanyadors de la Marnaton eDreams Barcelona de natació en aigües obertes

 

 

Els nedadors Mario Guillén i Anna Serra van brillar en la Marnaton eDreams Barcelona de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat. La Copa Marnaton consta d’un total de sis proves, de les quals se n’han disputat dues, a Formentera el 7 de maig, i a la capital catalana. Completen el calendari Begur (12 de juny), Sant Feliu de Guíxols (2 de juliol), Cadaqués (17 de setembre) i Eivissa (15 d’octubre).

Guillén va imposar-se en la prova de 2.000 metres amb un temps de 23’08”, tot superant Cristian Rodríguez, segon amb 23’13”, i George Savescu, tercer amb 23’17”. Al seu torn, Serra va adjudicar-se el triomf en la prova de 4.000 metres amb una marca de 58’36”, per davant de Mireia Gómez, segona amb 59’23”, i de Renata Montalvao, tercera amb 1h02’03”.

 

Victòria en el relleu mixt sense neoprè

 

El club va aconseguir una tercera victòria en aquesta cita, en el relleu mixt 4×500 metres sense neoprè. El quartet format per Roger Solé, Natàlia Bañó, Anna Serra i Jordi Bosch va aturar el crono en 25’52”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.