Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Mario Guillén i Anna Serra, guanyadors de la Marnaton eDreams Barcelona

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mario Guillén i Anna Serra, guanyadors de la Marnaton eDreams Barcelona de natació en aigües obertes

 

 

Els nedadors Mario Guillén i Anna Serra van brillar en la Marnaton eDreams Barcelona de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat. La Copa Marnaton consta d’un total de sis proves, de les quals se n’han disputat dues, a Formentera el 7 de maig, i a la capital catalana. Completen el calendari Begur (12 de juny), Sant Feliu de Guíxols (2 de juliol), Cadaqués (17 de setembre) i Eivissa (15 d’octubre).

Guillén va imposar-se en la prova de 2.000 metres amb un temps de 23’08”, tot superant Cristian Rodríguez, segon amb 23’13”, i George Savescu, tercer amb 23’17”. Al seu torn, Serra va adjudicar-se el triomf en la prova de 4.000 metres amb una marca de 58’36”, per davant de Mireia Gómez, segona amb 59’23”, i de Renata Montalvao, tercera amb 1h02’03”.

 

Victòria en el relleu mixt sense neoprè

 

El club va aconseguir una tercera victòria en aquesta cita, en el relleu mixt 4×500 metres sense neoprè. El quartet format per Roger Solé, Natàlia Bañó, Anna Serra i Jordi Bosch va aturar el crono en 25’52”.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).