Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Maria Manso, Martina Fernández i Martí Arimón, campions d’Espanya!

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Maria Manso, Martina Fernández i Martí Arimón, medalla d’or amb la selecció catalana infantil en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials

 

 

Els waterpolistes Martina Fernández, Maria Manso i Martí Arimón van penjar-se la medalla d’or amb les seleccions catalanes infantil femenina i masculina en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que va celebrar-se al Centro M-86 de Madrid del 9 al 12 d’abril.

En categoria femenina, Catalunya, que va militar en el grup 1, es va estrenar amb una golejada contra el País Basc (11-1) i va completar la primera fase amb una victòria contra el País Valencià (2-12). En quarts de final, la selecció catalana va superar les Balears per 12 a 2, mentre que, en semifinals, va desfer-se de Madrid pel mateix resultat. En la gran final, el combinat català va seguir exhibint una gran superioritat i va derrotar Andalusia per 13 a 3.

 

Títol també en l’apartat masculí

 

Catalunya, enquadrada en el grup B, va completar una primera fase impecable. Va debutar amb una victòria contra l’Aragó per 10 a 1 i va tancar la fase preliminar amb un triomf contra Madrid per 11 a 5. En quarts de final, la selecció catalana es va desfer sense dificultats del País Valencià per 11 a 1. Posteriorment, el combinat català va superar el País Basc en semifinals per 10 a 1. La trajectòria immaculada de Catalunya va culminar en la gran final, en la qual va imposar-se a Andalusia per 11 a 1.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).