Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Maria Manso, Martina Fernández i Martí Arimón, campions d’Espanya!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Maria Manso, Martina Fernández i Martí Arimón, medalla d’or amb la selecció catalana infantil en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials

 

 

Els waterpolistes Martina Fernández, Maria Manso i Martí Arimón van penjar-se la medalla d’or amb les seleccions catalanes infantil femenina i masculina en el Campionat d’Espanya per Federacions Territorials que va celebrar-se al Centro M-86 de Madrid del 9 al 12 d’abril.

En categoria femenina, Catalunya, que va militar en el grup 1, es va estrenar amb una golejada contra el País Basc (11-1) i va completar la primera fase amb una victòria contra el País Valencià (2-12). En quarts de final, la selecció catalana va superar les Balears per 12 a 2, mentre que, en semifinals, va desfer-se de Madrid pel mateix resultat. En la gran final, el combinat català va seguir exhibint una gran superioritat i va derrotar Andalusia per 13 a 3.

 

Títol també en l’apartat masculí

 

Catalunya, enquadrada en el grup B, va completar una primera fase impecable. Va debutar amb una victòria contra l’Aragó per 10 a 1 i va tancar la fase preliminar amb un triomf contra Madrid per 11 a 5. En quarts de final, la selecció catalana es va desfer sense dificultats del País Valencià per 11 a 1. Posteriorment, el combinat català va superar el País Basc en semifinals per 10 a 1. La trajectòria immaculada de Catalunya va culminar en la gran final, en la qual va imposar-se a Andalusia per 11 a 1.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.